發新話題

長短途報告

上海消費全國數一數二

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-9-3 19:05 發表
其實係2個地方,但又懶得分2個地方POST,所以1 TAKE過

長途-上海(打大風之旅)
地點-舒怡泉桑拿

上個禮拜又充軍上海,留守4日3夜,忙到無停,最後一晚,點都要去玩玩
係2大熱點之間揀-上海賓館 同 舒怡泉,2揀 ...
個人覺得28比較公式化

小弟都試過28,真係服務唔錯的囡囡,不過唔算係女友feel果種,可能是做過美容師的堅持呢…
若果以禮相待,找多幾次,可能也有意外收獲

引用:
原帖由 cheapsam99 於 2009-9-7 18:30 發表
小弟都試過28,真係服務唔錯的囡囡,不過唔算係女友feel果種,可能是做過美容師的堅持呢…
若果以禮相待,找多幾次,可能也有意外收獲
No picture!  How she looks?

琴日又上左去,去得比較多,費事成日出同一個點既REPORT,好似賣AD咁
原本想ENCORE 28,點知剛剛上左鐘,同部長又吹下水,
3號仔爆鐘王,已經3個禮拜無返工,佢話請假,不過睇落似上左岸,吾撈
佢係港豪CALL鐘王,可以吾輪夜班,有咁既特權,就知佢實力,今次佢真係吾撈,個場點都有D損失,18號,部長只能用3個字形容"癡能線",我4.30到,我只係多口問問,佢竟然話"今日"輪吾到,吾洗諗。佢話而家上緊鐘,之後5.30,7.00都有CALL鐘,等都無得等,有無咁紅呀。。。
我做左66,各樣都在水準之內,都係28個類,實力形,吾賣風騷,樣吾差,中規中矩

P。S。咁既中段加插小報告,版主有無得照加分呢????

Never tried # before.  What's a pity!

引用:
原帖由 788 於 2009-9-8 13:06 發表
Never tried # before.  What's a pity!
話明爆鐘王, 都無謂同人地爭厠所喇

引用:
原帖由 didit 於 2009-9-8 13:20 發表

話明爆鐘王, 都無謂同人地爭厠所喇
LOCKER仔話3號係開舖第一日就係到上班,長期係CALL鐘王,所以可以吾洗輪夜班,而且逢星期一例休,D女女話佢姨媽到都可以休息。咁多客CALL佢,可能比人"私有化"左啦,如果吾係點會3個先期無返工呢

發新話題