發新話題

慶祝贏波初到威記一遊

回復 24# 的帖子

我估夜鬼兄意思係問你係咪試過出兩次

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-1 01:51 發表

唔洗, $128~ :victory:" />
唔使加錢,好抵喎,平均唔使$65出一次.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-1 23:14 發表

唔使加錢,好抵喎,平均唔使$65出一次.
係呀,而且佢對波好好渣...

呢條女樣同身材都的確係好野, 對波好好揸手 , 但係我覺得按摩手法仲要改善, 不過十八歲仲有進步空間~

引用:
原帖由 骨總 於 2009-10-31 01:35 發表
威記去過咸甜雜錦報告內有提過 , 佢地有自己網頁 , 屬公司所有亦屬私人擁有 , 經理亦係股東一份子 , 有時會親自用手機幫骨女影相 , 網頁內佔大部份相片由數字網影 , 故有小部份未執之相片直接存放於威記網頁內 , 如有 ...
係呀, 威記網頁係有大約三分一相唔係數字網d相, 係用手機 / 相機影ga

128既價,係一分錢一分貨既心理下,做到應有服務已經覺得好正,如果又要上下其手,又要增值服務,呢個價無乜可能。所以要SERVICES既C兄,吾好諗又平又正,要比多幾十去其他場

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-11-2 10:06 發表
呢條女樣同身材都的確係好野, 對波好好揸手 , 但係我覺得按摩手法仲要改善, 不過十八歲仲有進步空間~
樣就普通啦,細路女feel,身材就瘦而大波,對波真係無得彈:good2: :good2:
都係果句啦,鐘意玩幼齒可以一試!!

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-2 10:19 發表
128既價,係一分錢一分貨既心理下,做到應有服務已經覺得好正,如果又要上下其手,又要增值服務,呢個價無乜可能。所以要SERVICES既C兄,吾好諗又平又正,要比多幾十去其他場
認同jet兄講法, 其實$128 有咁既service我己經滿意,有得出兩次真係bonus就變左好好好滿意!

發新話題