發新話題

講浩失望之旅

回復 8# 的帖子

老 總 未 見 過 咩 ? 佢 多 數 企 係 電 梯 口 送 客 走 .
We can fly so high and never gonna die

回復 9# 的帖子

果個只係前台接待, 即係以前18個位

引用:
原帖由 Yip佬 於 2009-10-28 21:11 發表
唔 怪 得 上 次 坐 係 電 腦 前 想 問 技 師D 野, 口 水 才 又 唔 知 蛇 在 去 邊 問 著 佢 , 個 樣 有 小 小 面 有 難 色
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 Toxic 於 2009-10-28 04:14 發表
ching,果度個女部艮真係麻麻地態度....不過我覺得有個後生他幾靚仔既部長唔錯的...可能佢推介比我d野都ok啦..我覺得佢做得野..唔錯
o個日係得條女部長咋wo, 哎, 算吧啦.......

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-10-28 15:59 發表
其實一個場有咁多女女,實有好有壞,C兄吾LIKE呢個場,就去其他,係好事,可以有多D不同場既INFO,吾係話好多C兄覺得呢個場好,就要人人都覺得好既
咁請問C兄唔知有冇其他場介紹下呢? 等我地下次可以試試..thank you

引用:
原帖由 Yip佬 於 2009-10-28 21:11 發表
企係樓下個接待反而幾得咖:_n9: :_n9:

引用:
原帖由 Mars 於 2009-10-28 22:54 發表

唔 怪 得 上 次 坐 係 電 腦 前 想 問 技 師D 野, 口 水 才 又 唔 知 蛇 在 去 邊 問 著 佢 , 個 樣 有 小 小 面 有 難 色   
原來C HING都有類似既遭遇

引用:
原帖由 十字追魂棍 於 2009-10-28 23:08 發表

企係樓下個接待反而幾得咖:_n9: :_n9:
樓下o個個係知客 , 港濠男或女都冇部長一職

發新話題