發新話題

久違了的主場 之 09 年第一次金B行~~轉貼

引用:
原帖由 小蚯 於 2009-11-14 02:21 發表

呢位師兄講中喇
小弟寫嘢一向前因后果都是 9 噏
只有重點是真
例如女女嘅服務,同埋今次真是抽中免費
至於點解我中意 9 噏咁多廢話
我只是想得啖笑
無謂咁認真
玩吓,放鬆 ...
橫睇掂睇冇人覺得你似講笑lor
=其他人信你既說話應該值得高興
如果咁叫講笑可能c兄既表達唔識講笑lor
既然話9up
隨時改口風咁點估c兄邊句真邊句假尼?

引用:
原帖由 小蚯 於 2009-11-14 02:26 發表

冇錯,我是扮轉貼
本帖仲是我兩三個月前出嘅
點解我要咁做呢
因為我上個月在貴網講笑被禁 ip 一個月
我想用呢個帖試吓呢度是咪真是唔比講笑
若然呢度真是咁正經
咁我就可以繼續扮是轉貼
唔使 ...
c兄既然承認好多時9up同講笑
尼個禁ip事件又係真定假尼?
如果禁你ip點解又會放尼?

引用:
原帖由 小蚯 於 2009-11-14 02:30 發表
有冇見過寫手會回帖
我就是第一個
點解寫手唔可以回帖
咩思維?

引用:
原帖由 小蚯 於 2009-11-14 02:21 發表

小弟寫嘢一向前因后果都是 9 噏
只有重點是真
例如女女嘅服務,同埋今次真是抽中免費
至於點解我中意 9 噏咁多廢話
我只是想得啖笑
無謂咁認真
玩吓,放鬆吓,笑吓
如果引到睇報告嘅人笑
我會好開心

.
個個以為你講真點笑呀

引用:
原帖由 小蚯 於 2009-11-14 02:26 發表

冇錯,我是扮轉貼
本帖仲是我兩三個月前出嘅
點解我要咁做呢
因為我上個月在貴網講笑被禁 ip 一個月
我想用呢個帖試吓呢度是咪真是唔比講笑
若然呢度真是咁正經
咁我就可以繼續扮是轉貼

.
邊個話尼度唔比講笑 我成日同人講笑la,最幣冇人感覺你似講笑果度慘尼,係唔係令到其他人知你講笑,表達能力係一個學問,你自己都話成日9up,咁又點知你邊句真邊句假 好難怪人固wor岩唔岩先????ban左你ip又放番生,ban你把鬼咩諗下係唔係 而家答你尼個post都未知你係講真定講假 到時突然話講笑咪死 如果ip上唔到係咪有分身比版主ban左ip,到用真身果時上唔到呀諗清楚

發新話題