發新話題

老地方、見

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-11-2 10:07 發表
昨晚有少許時間偷跳,於是坐地鐵國貿站出,心中盤算去深濠,港元,港濠,桃花島或老地方,一路行,一路行,唔想食濠,因太公式化,終於去左朋友推介的老地方--經典桑那,先講硬件,非常新淨,保養好,邪場中頂班馬, ...

係咪講個vip咭no.就可以有折扣?方唔方便pm比小弟呢....

引用:
原帖由 mch17 於 2009-11-2 11:18 發表 乜原來呢間野都有邪氣?
乜唔係無 "正 " 過咩

果然係好地方:good2:
象棋王子

引用:
原帖由 ieong007 於 2009-11-4 00:28 發表
乜唔係無 "正 " 過咩
試過嚴打行正, 不過只係短時間

引用:
原帖由 capsonlon 於 2009-11-2 22:52 發表 Agree! 曾幾何時, 老地方的姊妹場"勞山" "三疊泉"是本人的主場. VIP card 238埋單這類場企里, 房間舒服, 招呼好, 有公司三文治, 有用水煮的餐蛋麵食.囡囡個個都有番咁上下睇頭, very young, 方向比KH K$ 走高 ...
尼D就真係師兄啦!!! 多謝資訊....

引用:
原帖由 ngqg 於 2009-11-3 00:08 發表
折扣了都241果然是頂班場
來來去去都係多幾十咱,吾好講得咁誇,人地D床單,毛巾換得密D,洗得干淨D,點都要打返條數入成本,有時見到有D場D毛巾穿窿,黑媽媽,你就會確得比多幾草都係OK既

回復 39# 的帖子

昨晚舊地重遊,硬件已述,叫部長介紹,上房等,今次呢件就冇前兩晚嗰件咁索,不過上天好公道,今次呢個服務搭夠,可上下其手,熱情奔放,淫聲不絕,要開大,係開大嗰電視機聲音,利用嗰電視聲,蓋過我攪到她出水的淫聲,無論真與假,交足公課;完事後,冲涼,突然間被一間大房上四個字吸引,呢四字係------------------水療隧道,心諗,唔通係水射我後庭,我望下望下,有位locker哥仔好有禮說:先生,試吓啦,於是我就走入去,嗰哥仔叫我企中間,原來,係四面八方,上下左右夾埋有四五拾嗰花洒射水出來,有冷有熱,有強有弱,好似千手按摩,爽;約十分鐘,舒服哂,只此一part,已值廿皮;一分錢,一分貨,永恆的定律。

發新話題