發新話題

3Q魔王在港HO的最後一次(CHING們後會有期)

引用:
原帖由 Airport 於 2009-11-18 13:36 發表 Ching, are you to be get married or remove to other place? Why not you suspend to go to Mainland forever?
可能轉玩莞式呢..

係咪聽以前D古人講,一生人出得唔知幾多次,就再冇野出,CHING次次3Q,驚好快用晒,所以留番D,要黎傳宗接代.

回復 6# 的帖子

己PM!
港HO LOBBY is really cold!
but the room is warm!
it turn on the 暖氣!:thumbs_up.gif:

連續三野@@我都想試下
唔知道!*同(!呢個星期返咩班呢?過兩日想去爽爽

ching.....真利害  成日都可以3連發

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2009-11-18 13:24 發表
尋日小弟無懼天寒地凍!~再次獨闖主場!
(因私人理由,這是最後一次!)
上次已鎖定新囡囡,希望同意@@一樣有驚喜啦
11:30點鐘!)號,新人吾難點,正!:thumbs_up.gif: 囡囡未上牌已經她好多CHING留意!
經 ...
師兄 我想要 #@既電話 可以pm我嗎 THX

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2009-11-18 13:24 發表
尋日小弟無懼天寒地凍!~再次獨闖主場!
(因私人理由,這是最後一次!)
上次已鎖定新囡囡,希望同意@@一樣有驚喜啦
11:30點鐘!)號,新人吾難點,正!:thumbs_up.gif: 囡囡未上牌已經她好多CHING留意!
經 ...
8 號 已 經 有 香 港 師 兄 追 緊 佢 , 事 緣 有 次 做 完 等 車 回 羅 湖 關 口 , 見 到 位 師 兄 成 日 係 港 源 撞 見 , 以 為 過 黎 呢 邊 玩, 打 招 呼 係 咪 又 等 車 , 佢 話 等 技 師 收 工 食 飯 . 原 來 就 係 8 號 , 係 梳 化 吹 左 一 陣 水, 佢 都 溝 過 一 個 港 源 技 師 咖 .
We can fly so high and never gonna die

發新話題