發新話題

御記No.!00

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-26 21:05 發表

CHING,唔使咁勞氣,我都信你唔係AD ,況且都係我睇到你出精美REPORT話之前去左御記先,先叫你出個御記REPORT,
就算你真係影相佬都冇問題,影相佬都係人,都可以去按摩出精架 ,你寫既服務內容完全對版, ...
ching 有冇好野介紹??? 我聽日去....

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-26 21:05 發表

CHING,唔使咁勞氣,我都信你唔係AD ,況且都係我睇到你出精美REPORT話之前去左御記先,先叫你出個御記REPORT,
就算你真係影相佬都冇問題,影相佬都係人,都可以去按摩出精架 ,你寫既服務內容完全對版, ...
感謝!
不過我都唔係影相佬!
我只是一個有愛心的好色之徒!
我成日叫D女搵夠錢就好快快走人喇,哈哈~

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2009-11-26 21:26 發表

ching 有冇好野介紹??? 我聽日去....
N0.(((
有樣有身材有服務!
主任價478人仔
下星期打電話問下囡囡返未!

引用:
原帖由 黑客 於 2009-11-27 08:47 發表

N0.(((
有樣有身材有服務!
主任價478人仔
下星期打電話問下囡囡返未!
囡囡放緊假??  我今日去...

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2009-11-27 09:16 發表

囡囡放緊假??  我今日去...
(((返了老家月初回來,找@*或@@@都有水準

tks ching....
我enjoy 揀女果下,,,, 去到睇骨運

引用:
原帖由 黑客 於 2009-11-26 08:45 發表

今次有埋相,反而連評下分獎勵一下都無!雖然我唔知道要D分嚟做乜??但都要獎勵嘛!
算la c兄唔係講大炮
我d報告9成有相
d相勁過你9倍咪又係咁
+分既野可能只係個別版主既事
我果次更惹尼咁既回應
不過又唔係全無道理既
引用:
原帖由 gaperwong66 於 2009-11-15 23:44 發表

冇分+有d心淡wor版主
引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-16 00:11 發表

唔好心淡,出REPORT唔係為左加分,我地都係為左同大家分享一吓啫.
引用:
原帖由 gaperwong66 於 2009-11-16 00:53 發表
當我冇講過
下次唔需要冒險有相
反正文字仍可分享
引用:
原帖由 阿虫介紹尼 於 2009-11-16 01:09 發表

唔係既雖然唔係話每個報告要+分, 但係對報告內容同出post果個會員既一種肯定, 睇過尼個兄弟過往報告精彩絕倫係值得既, 難得次次有咁激既相, 唔係人人有wor 睇尼貴網好Q孤寒遮 我估出左聲現在+分已經冇意思 唔介意直言相諫既話~版主又上左一課
引用:
原帖由 gaperwong66 於 2009-11-16 01:16 發表
冇勞氣出字一樣遮
分既野正如樓上位c兄話齋+唔+冇所謂la
引用:
原帖由 R荔枝 於 2009-11-16 04:23 發表
可惜可惜
樓主向來咁高水準有相報告得唔到肯定
連帶我地失去正相福利
引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-16 11:41 發表
真係好難評論應吾應該+分
如果話係一種支持,就應該係出REPORT既都有分+
但係如果話係好先有分+,又吾知個準則點樣定
其實我出REPORT只係分享下,無乜所謂話+吾+分
不過版主就頭痕D
引用:
原帖由 柴9 於 2009-11-16 12:35 發表

唔會太難
下邊兩個舉例
c兄會+邊個定係一視同仁

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=75787&extra=page%3D3

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=75340&extra=page ...
引用:
原帖由 coiechan 於 2009-11-16 11:44 發表

睇個勢好大機會冇
佢d有相報告一向咁激會冇行
要去到咩層次至有尼
會唔會變相鼓勵簡短到唔簡短求其得幾隻字既報告陸續浮現尼
新人情願轉貼成風或靠回覆取分
甚至灌水呃分
引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-16 22:40 發表
66兄過往既REPORT不嬲都好好:victory:" />" /> ,好有水準:good2: ,回帖都好多,已證明深受各兄弟支持及肯定.
但如果因為我唔加分比66兄 ,引致66兄要取消D相 ,令到各兄弟未能睇到66兄既大作 ,深 ...
引用:
原帖由 gaperwong66 於 2009-11-16 23:20 發表
傻la版主個point其實幾岩
出報告唔係為左+分
只為大家分享
引用:
原帖由 hammy 於 2009-11-17 01:21 發表
so regret to hear that news point is not important , but for post good reports member that is a support
引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-11-18 11:28 發表
做番cdrom齋分享揾撚陣
下次記得set高少少權限同有付出既兄弟分享
唔Q駛理d無聊人嫁
嘈嘈閉來來去去只係得幾十分果d人
又唔係向果d人sell乜野
唔岩睇咪唔好睇lor

回復 48# 的帖子

毛零兩可的批評=肺畫
c兄振作吧

發新話題