發新話題

與友同遊港都休閒會所

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2010-1-9 17:42 發表

就係因為約唔到86, 我又無其他number係手加上碧咸又係度,
真係唔敢博, 明刀明槍去打機機算數

睇隔離台有間玩鬼鼠機好似唔錯, 叫嘉豪, 係鳳凰路果頭,有冇師兄試過
我咪常客囉
鬼鼠機你要有心理準備,C9/中女風韻尤存,如果你0岩
OK去馬,如果搵後生靚女,NOWAY啦
好在佢咩式都有鬼鼠
0個時佢最平做$48 / 3粒中(2中式+1大堂19:00前埋單)加100都有隻機咖啦
不過佢1月1日後無左,我都未去過啦
有無轉左中.泰式唔比鬼鼠機,就唔知啦
因為佢換左管理,唔知有無轉制

回復 7# 的帖子

變左質唔再係鬼鼠,冇晒果種feel,明鼠全場都係,咁同去邪場有乜分別

引用:
原帖由 阿虫介紹尼 於 2010-1-9 09:29 發表

尼間垃圾場鑊鑊玩縮骨, 隔冇幾耐整番15day爛鬼平價promo過你玩, 玩親玩夜晚:icon9.gif: 半年前見隔離台吹到含含聲咪貪平試下lor, 俗語講得冇錯一分錢一分貨, 既然達唔到自己標又費事要求多多, 唉差都唔差一百幾十轉去試其他場, 冇再去仍然週圍打游擊

陰x公 可以去少間

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-1-9 08:05 發表
呢間野之前紅極一時,想搵個位坐下都無
宜家攪到要減價,做埋真空
原因都係管理問題,之前佢又係唔憂做,唔理D客
宜家佢地D女少左,服務又唔得
人地咪即刻走囉
希望KHO都可以借鏡一下啦

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-1-10 00:20 發表
銀海有大開?知唔知咩價錢,D女掂唔掂
好淫兄,你可以去隔離台睇睇d囡囡既相, 睇d comment好似都唔錯,
我都想去試下, 而且又近關口, 岩哂你呢d 有老虎既人仕

價錢我估都係about $400, 如果我試左一定會出report

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-1-10 03:33 發表

我咪常客囉
鬼鼠機你要有心理準備,C9/中女風韻尤存,如果你0岩
OK去馬,如果搵後生靚女,NOWAY啦
好在佢咩式都有鬼鼠
0個時佢最平做$48 / 3粒中(2中式+1大堂19:00前埋單)加100都有隻機咖啦
不過佢1月1日後無左 ...
anticsl 兄你熟路不如去試一試, 返黎出個report俾我呢d新手丫

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-1-10 04:16 發表
陰x公 可以去少間
我覺得又唔係咁差喎, 可能佢地生意差左又想做旺返個場,
起碼我去到個經理都叫做有d招呼, 又無老點我丫

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2010-1-10 19:40 發表

好淫兄,你可以去隔離台睇睇d囡囡既相, 睇d comment好似都唔錯,
我都想去試下, 而且又近關口, 岩哂你呢d 有老虎既人仕

價錢我估都係about $400, 如果我試左一定會出report
隔離台好多都係信唔過 ,但如果你試完番黎係OK既,都可以一試.
不過就要你做白老鼠先喇

發新話題