26 1234
發新話題

第一次出報告,又是Kong Ho

第一次出報告,又是Kong Ho

我去了K Ho 五次, 心情還是新鮮感+足, 曾經點過 !)*,  !@( , 和今次的 (^ .
星期 X 上深圳一心去開年, 所以一早上网選定Number, 要大波的.
沖完涼, 一看水牌 (^ 剛有空, 即點, 入房, 真人一見眼前一亮, 身材一流, 長髮臉圓波大,
Part 1 : 按得很用心夠力,雖然我無所謂,見佢用心,就好好享受,同她好傾得知,原來她是舊人,只是中間放長假了,
所以 我和部份 C Hing 以為是新人,無問題, 總之好態度,好服務,好傾,又好心, 因為她知道我曾點其他囡囡,
但她對其他囡囡很多讚美言詞, 很會做人, 我當然話佢樣樣好, 令佢好開心.
Part 2 : 入黎, 先放肆下, 波形很靚,彈手, 例牌野做足,爽! 總之尊重囡囡, 佢好你又好!
多口講句, !)* 絕對值得再點, !@( 小肥,但服務很好.
我去之前寫了必選number, 也寫了一定唔選的number, 唔比 人昆

108服務ok
讚成c兄所言可再試
只係唔喜歡佢咀唇果粒墨
天生冇辦法la
129真人唔係少肥
直頭係好肥
服務照樣ok既
嫌佢騏驎臂粗d咁lor

引用:
原帖由 lowie516 於 2010-1-3 22:56 發表
108服務ok
讚成c兄所言可再試
只係唔喜歡佢咀唇果粒墨
天生冇辦法la
129真人唔係少肥
直頭係好肥
服務照樣ok既
嫌佢騏驎臂粗d咁lor
所以不要太信相片, #108 身材好,是短小精干型, Call 過鐘, 自然服務印象較好.
#129 是肥, 但我印象較好原因是那次DD耐力特強, 她耐心用盡方法才完成任務,所以我認為她服務OK , 態度好

小弟早兩日試過 (^ , 無你咁好彩, 只覺一般行貨服務。個人感覺而已, 唔同人有唔同遭遇, 所以小弟唔會寫佢唔好。

小肥小第都OK咖,不過一定要對波夠大先OK囉

大波就好了:_n8:

引用:
原帖由 cccray 於 2010-1-3 22:30 發表

!@( 小肥,但服務很好.
引用:
原帖由 lowie516 於 2010-1-3 22:56 發表
129真人唔係少肥
直頭係好肥
服務照樣ok既
嫌佢騏驎臂粗d咁lor
引用:
原帖由 cccray 於 2010-1-3 23:14 發表

#129 是肥,  
129真係好肥

引用:
原帖由 mongping 於 2010-1-4 01:36 發表
小弟早兩日試過 (^ , 無你咁好彩, 只覺一般行貨服務。個人感覺而已, 唔同人有唔同遭遇, 所以小弟唔會寫佢唔好。
試過有同感
化裝太濃面相顯現殘態
得對波大(好正:good2: )
手作仔死力冇乜feel

26 1234
發新話題