14 12
發新話題

金積陽光後再去講HO

金積陽光後再去講HO

去到講HO,下晝五點幾鐘無乜人。

無乜心水囡囡,經理介紹左@!號比我。@!雖然無乜波不過長頭髮身形高高地都幾好。

佢一入房就攬住我,D頭髮係我面前散發一陣一陣既香味:good2::good2::good2:

我梗係即克攬實佢跟住就錫佢耳仔、耳背、頸、肩.... 好有女朋友既feel!!! 感覺真係超正呀!!!

攪左一陣就開此按,一路按一路傾偈

Part 1  ok 不用多講
Part 2  RPP 都幾有心机。 雖然波仔細細但推起黎感覺都幾好Wor

跟住落油起機,佢用雙脚夾住我,一面套弄一面細聲YiYa敢叫。我無理佢是真是假,一於係佢胸前上身,手口並用四處玩樂,直到暴發為止

清潔後重有D時間,我叫佢挨係我道同我傾吓偈。我可以繼績享受一下優香撲鼻既感覺,除此以外梗係手多多玩波波啦。不過佢話唔可以玩左邊,只可玩右邊,因為佢塞左D買飯盒既錢係bar度,真係比佢激死。

總括黎講@!嘅服務都幾好,個人嚟講都幾滿意。

偷食之行完結,立即走人。

but @! no photos in here ??

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-2-18 17:09 發表
but @! no photos in here ??
聽ching 講她已回鄉過年並要求公司删除佢既相!!

佢個樣幾似港姐徐X敏架

引用:
原帖由 wetwet 於 2010-2-18 17:47 發表
佢個樣幾似港姐徐X敏架
21似徐淑敏????
咪玩la

引用:
原帖由 wetwet 於 2010-2-18 17:47 發表
佢個樣幾似港姐徐X敏架
拿徐淑敏呀

引用:
佢個樣幾似港姐徐X敏架
我都覺呀,有次見到佢戴左飛虎隊帽果時,
乜佢返左黎啦?

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-18 18:56 發表

我都覺呀,有次見到佢戴左飛虎隊帽果時,
乜佢返左黎啦?
戴左飛虎隊頂帽都覺

14 12
發新話題