23 123
發新話題

味精:終於試到啦!

昨天去過Mark左!!*,第一眼見到已無晒所有慾望,中女得很,最初D Ching講係中女,我估頂多30,但佢係70頭,重大過我,又成日搞電視,又話自已好多熟客,又話福田大場D技師只是後生D一D都技術都無,又要我幫佢接四粒鐘,最後我過唔到自已個關,按三粒鐘走人,保住D精,簽小費時叫我直接俾Cash, 佢話簽單要一個月後先有得收, 各Ching去找^*及!!*要三思!!!講句老實話,正骨好得:good2:

引用:
原帖由 wai1882004 於 2010-2-7 19:40 發表
昨天去過Mark左!!*,第一眼見到已無晒所有慾望,中女得很,最初D Ching講係中女,我估頂多30,但佢係70頭,重大過我,又成日搞電視,又話自已好多熟客,又話福田大場D技師只是後生D一D都技術都無,又要我幫佢接四粒鐘,最 ...
算啦,去得果間都預左解決骨火姐,慾火解決到咪當bonus囉。
只開細,不開大﹗

引用:
原帖由 wai1882004 於 2010-2-7 19:40 發表
昨天去過Mark左!!*,第一眼見到已無晒所有慾望,中女得很,最初D Ching講係中女,我估頂多30,但佢係70頭,重大過我,又成日搞電視,又話自已好多熟客,又話福田大場D技師只是後生D一D都技術都無,又要我幫佢接四粒鐘,最 ...
第一眼的印象真係好緊要!
我最初介紹*^及!!*是覺得佢地幾順眼,並無形容佢地係靚女!講真唔醜樣咪得囉,又唔係搵女朋友或者老婆!
佢地服務幾好又傾得兩句,憑良心講,算係咁喇!只係收閣下一舊水四個鐘!
到臨單尾順便幫你出埋火,無非想搵多DD小費啫!
至於中女,一早話咗唔後生啦,後生駛咩同你按正骨4個鐘.索性去做全套好過,搵得仲多啦!
囡囡唔係唔好,只係第一眼開始唔啱你啫!

引用:
原帖由 joe98 於 2010-1-26 12:05 發表
其實鼠机之其中一個精妙之處就係似有還無, 就到就到但吾到的感覺
Ching好高深的感覺 唔多明

我尋晚都去 骨有少少失望 最火滾係過司機 真係想叉佢
無人同行笠住一次水先 下次同fd去先同佢清

引用:
原帖由 黑客 於 2010-2-10 13:28 發表

第一眼的印象真係好緊要!
我最初介紹*^及!!*是覺得佢地幾順眼,並無形容佢地係靚女!講真唔醜樣咪得囉,又唔係搵女朋友或者老婆!
佢地服務幾好又傾得兩句,憑良心講,算係咁喇!只係收閣下一舊水四個鐘!
到臨單尾順便 ...
無錯,去得果度預左正骨為主,靚妹駛做果間咩?
只開細,不開大﹗

引用:
原帖由 mingho 於 2010-2-10 15:09 發表
我尋晚都去 骨有少少失望 最火滾係過司機 真係想叉佢
無人同行笠住一次水先 下次同fd去先同佢清
下次仲去

23 123
發新話題