發新話題

超值之旅!機場價大大享受!吹咩!

引用:
原帖由 doctor 於 2010-2-28 22:59 發表
你又知道他和老婆做三次
實際上我也相信
不過花了好許次, 先成功
佢自己上次係報告中提及.

你都花了好許次,先成功,係咪講食撻

回復 21# 的帖子

如果口有傷口,食達也會出事

引用:
原帖由 monkeypig 於 2010-2-28 16:41 發表
奇實各兄弟唔信不重要,我祇想表達一下世界上真的有免費餐吃的,奇實我在那兩間都偷偷開大共五次,就連那東北大波師傅都在$$吃過,其實祇要你們不要當那些bg是小姐,用心溝通下當朋友,加上膽大心細面皮厚,口才夠風 ...
東北大波師傅 ----- no. 是幾多?
$$有此技師?

引用:
原帖由 monkeypig 於 2010-2-28 16:41 發表
奇實各兄弟唔信不重要,我祇想表達一下世界上真的有免費餐吃的,奇實我在那兩間都偷偷開大共五次,就連那東北大波師傅都在$$吃過,其實祇要你們不要當那些bg是小姐,用心溝通下當朋友,加上膽大心細面皮厚,口才夠風 ...
我信你因為我都試過
當其時情到濃時9硬冇親戚
事後驚亦唔驚得咁多
橫能掂唔做都做左
除非自己夠定力企硬
不過有時好能難忍嫁

睇落情節發展 真係好似舊時嘅真欄  更似而家嘅生果報  不過骨場內乜事都可以發生  話說30多年前  在尖沙咀金冠酒樓對面有間叫藍寶
孖鐘才80. <我月薪才330 算好高啦> bj 100-150,  梗係齋 DUP 啦  重要係幾個月才一次個隻  做在十多分鐘頭,剛剛開始入睡,突然俾人咀,開始是淺咀,跟住就互咀,跟住我就冇咗。事前己講明帶唔夠錢,條女話佢好悶, 突然想要  係免費嘅  (都而家我重係唔明佢地点會悶).所以 monkeypig ching 嘅事都唔係冇可能嘅  不過就戲劇法咗小小啦。

回復 39# 的帖子

哥哥 當你到埗時,真係唔理得咁多架。數年前獨自在芭堤雅一間正骨場 Dup 骨,口痕痕話請骨妹食飯 (想佢一定唔會去) 不過佢話去。並同佢買咗8点到12點街鐘=800銖=HK$150。
食完飯同佢落bar, lum 住找個伴吹吓水啫 都唔慌會有乜發展 感覺上好過揾bar girl 吖。到點幾鐘 我又隨口嗡叫佢跟我番酒店,佢話要落妝並叫我同佢噃屋企。梗係好啦。心想芭堤雅到處都有7仔 唔駛驚冇dum dum買吖;点知佢叫咗部兩排車去咗一個烏燈黑火嘅地區。心想 high 嘢。最後都是戰戰戰兢兢的跟咗佢入屋。經過十數分鐘的屋內掙扎 心情才覺安妥。最後看見她沖完凉,著住件突點嘅睡袍後,更加為之一震。我用二分半鐘的速度沖完身後,一起上床 開始時聊天 最後都是手多多,並繼相擁攪嘢 到埗時問佢有無dum dum  佢問噃我有冇。死啦 泰國會生滋wor。 即時龜縮 什麽火焰都撲滅 雖然佢不時話佢無事 又話冇做冇耐 唔駛驚喎 最後感覺"薑"持咗好耐 心想都係搏唔過。於是相擁而睡算了。但最後都敵不過她的勾引。(是自己把持不定多手攪她的) 記得臨們一刻還是停咗數秒. 當然開心咗一晚,橫死掂死 朝早10點多重執多一劑30多分鐘 做得很瘋狂又很回味。 但從返回酒店到回港驗血足足驚咗2個月。touch wood 好彩。所以話男人嘅嘢........

發新話題