發新話題

超值之旅!機場價大大享受!吹咩!

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-3-1 15:57 發表

JET兄,比女女迫你食撻,事後有冇覺得唔舒服呀.
當然啦,我基本上無食撻既僻好,更何況係"公撻",當然有心理陰影啦

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2010-3-2 10:59 發表
聽完樓上幾位c兄聚述有d痕痕地心思思tim
心思思又點呀, 樓主又唔講塲名, 又唔講囡囡號碼

:icon9.gif:

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

CHING第一帖就咁.:icon9.gif:

我都信真有其事,係就寫得誇張咗及小說化咗D,但真係落足心機去寫

引用:
原帖由 monkeypig 於 2010-2-27 22:46 發表
事先聲明,唔相信的兄弟們咪叼我!就當故事笑笑算了!上次出份報告又話我超人又話我乜又話物,叼!又唔見佢地自已出報告!
地點:姊妹果凍機場其中一間
bg:某紅牌(10-50號其中的雙數)
時間:某日黃昏
報告:那 ...
ching真係一位冧女高手 好嘢

不過比啲女咁樣坐幾下,之後果幾個月真係有排驚架!!

等report個幾星期 真係好鬼dup 尤其時乜鬼空窗期 有排驚 以後真係要自制一D  不過,除非條女真係索過Dx模 加埋俾佢攪到唔x唔得 則到時先算囉

引用:
原帖由 monkeypig 於 2010-3-1 13:11 發表

你自已睇睇我出報告給你們看,就連一句謝謝都沒有,還要給人叼和笑!
分數對我來說真的不重要,我心情靚時就post上來給大家看看囉!其實
這裡的人吹水多過實際幫襯啦!各人有各人喜好,我喜歡那關你們能事咩!
...
版主好似係回Ahmondchai兄wor點解c兄答既

回復 80# 的帖子

師亨幾眼利喎

發新話題