發新話題

唔知係講ho呃我~桑拿街呃我定係c兄呃我(好慘)

點解要簽單嘅

引用:
原帖由 j9001 於 2010-3-24 23:11 發表

唔好意思
我想問 港X 是否一定要比 110 元貼士
198 + 110 = 308元 咁我不如去開大:icon2::icon2::icon2::icon2:
數目都無理由佢寫 只要我簽名:_n1::_n1::_n1::_n1::_n1:
我死都唔簽:_n5::_n5::_n5::_n5::_n5 ...
你攪咩黎,點駛咁貴架...........:nuke:

thanks tips hahaha

引用:
原帖由 snufkin 於 2010-3-25 01:15 發表
U up what spring?

引用:
原帖由 j9001 於 2010-3-24 23:11 發表

唔好意思
我想問 港X 是否一定要比 110 元貼士
198 + 110 = 308元 咁我不如去開大:icon2::icon2::icon2::icon2:
數目都無理由佢寫 只要我簽名:_n1::_n1::_n1::_n1::_n1:
我死都唔簽:_n5::_n5::_n5::_n5::_n5 ...
果張110元既單係女女向公司收錢用
唔係小費單
一向到唔洗簽架

引用:
原帖由 snufkin 於 2010-3-25 01:15 發表
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 阿虫介紹尼 於 2010-3-23 11:40 發表
不過成身汗仲帶d汗味幾惡頂下 最差係晌房放幾篤屁 係冇聲果d
C兄.好同情你.你點左件極品!所以我不嬲都唔睇相點女的,我分享少少自己點女的心得俾你啦,because真係好同情你,沖完(梁)之後坐大堂,女女落鐘送人走,一定會經過,如果都睇唔中..健議你上房輪牌,輪牌..唔鐘意可以彈,但點鐘點call鐘都係你自己點..唔好意思彈,所以無心水的話輪牌比較穩

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-25 01:34 發表

果張110元既單係女女向公司收錢用
唔係小費單
一向到唔洗簽架
完全正確!一般都唔係要你簽名..,不過有時新女上牌,可能會俾你簽,公c要你對女女俾意見!
        .j9001.兄,你有唔明唔問女女?下次有唔明一定要問清楚!唔明又唔問好易比人呃(我講有D黑店)

發新話題