發新話題

港好..紅牌@@樣靚身材正

回復 51# 的帖子

c兄下次唔好隨口up la

I tried with @@  more than 2 time, she is good

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-17 08:14 發表

好有求知欲 :good2:
仲係要比錢攞答案,GOOD JOB.:good2:

唔知係咪KHO D打手叫人去KHO JA
@@原來請左假都有10日

引用:
原帖由 tigerlau 於 2010-3-17 22:50 發表
如果係就唔會講話@@啦,明知佢放假,可能又係66番版.

回復 58# 的帖子

why一定係我亂up呢?:: why唔諗下女女會唔會見人講人話,見鬼講鬼話呢?是但啦!都講左唔100%sure啦! why我咁講呢?我沒有認認真真地問過,只係上次搵佢上鐘傾計佢同我提過下....對唔同男人講講唔同野..都係佢地生(全)之道..!
有人力證佢day off,咁想搵佢上鐘的c兄..等多十日先搵佢落call佢call鐘蘿!

引用:
原帖由 tigerlau 於 2010-3-17 22:50 發表
如果我係HKO打手..絕對唔會如下....
1.打手的話..hard sell..都sell d 無咩鐘果d女俾你啦!點會SELL @@,你自己雨次有機會自己點@@,睇下咩品質吧!
2.hko打手唔會唱衰任何一個女女啦!
下次係出REPORT都係..打幾隻字仔!講咁多野又唔見你自己出下REPORT! 你所有回復都只係得2個.. .更加唔好講report啦:_n12:

引用:
原帖由 cris 於 2010-3-18 01:48 發表
  why一定係我亂up呢?:: why唔諗下女女會唔會見人講人話,見鬼講鬼話呢?是但啦!都講左唔100%sure啦! why我咁講呢?我沒有認認真真地問過,只係上次搵佢上鐘傾計佢同我提過下....對唔同男人講講唔同野..都係佢地 ...
可能因為c兄講過(唔100%Sure不過都有75%可信)咪由此起lor,係尼c兄幾時試過佢尼呀?

發新話題