發新話題

港好..紅牌@@樣靚身材正

引用:
原帖由 lakers321 於 2010-3-17 00:22 發表
可惜没有相,唔知系乜样
邊個無相

好似係新年前請假的...E+番完老家..回來了(唔100%Sure不過都有75%可信)

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2010-3-15 11:42 發表

PS:@@ 同 ( 好似吾係甘好即關係...吾知係咪ching係(號面前讚@@太多呢,所以俾d甘既態度

我沒有在(仔面前講@@d事的!女人絕對唔可以在她面前講:<冰個冰個好,冰個冰個靚!>呢d野!
女人如果係佢面前拿佢來同人比較更係要話佢比人好啦!不論老少都更架啦!

引用:
原帖由 cris 於 2010-3-17 00:29 發表
好似係新年前請假的...E+番完老家..回來了(唔100%Sure不過都有75%可信)
c兄果75%點得番尼???????????????????????? 為左求証打長途問夜班經理話22佢放緊假,竟然話新年前請假的...E+番完老家..回來了(唔100%Sure不過都有75%可信)

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-3-17 04:27 發表

c兄果75%點得番尼???????????????????????? 為左求証打長途問夜班經理話22佢放緊假,竟然話新年前請假的...E+番完老家..回來了(唔100%Sure不過都有75%可信)  
山草藥師up得就up

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-3-17 04:27 發表

好有求知欲 :good2:

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-17 08:14 發表

好有求知欲 :good2:
如果唔係有d咁好既版主造福淫民
隨時比人唔負責任求其9up一句害死人

網上既野係咁嫁up得就up睇開d la

發新話題