發新話題

水庫金海灣

都唔知點解間場仲生存到甘耐!

引用:
原帖由 jarball 於 2010-3-2 01:46 發表

鉔伝ㄔ隉G小弟和朋友前年在水富金凱灣晚上推油,小弟有幸有事早下鐘先走回港,朋友因添食結果當晚被KO查場衝門無褲中伏,囡囡和朋友被關了數天才放人,各Ching要小心。去過金凱湾的都知道他有一度鐵後梯通 ...
嘩好在c兄講講如果唔係...............

引用:
原帖由 coco198761 於 2010-3-2 02:00 發表
都唔知點解間場仲生存到甘耐!
可能轉過手我地唔知尼:biggrin:

引用:
原帖由 jarball 於 2010-3-2 01:46 發表

鉔伝ㄔ隉G小弟和朋友前年在水富金凱灣晚上推油,小弟有幸有事早下鐘先走回港,朋友因添食結果當晚被KO查場衝門無褲中伏,囡囡和朋友被關了數天才放人,各Ching要小心。去過金凱湾的都知道他有一度鐵後梯通 ...
c兄唔講經歷真係唔知佢地係高危場

:_n1:

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

高危场小去為妙

引用:

間場去過一次,果時幾高調咖,學人玩技師Catwalk走show,台側邊擺幾張檯等客人同技師吹水飲下酒咁,可能裨唔足果D裨KO,所以咪掃佢囉.
We can fly so high and never gonna die

掃過既場我唔驚
但係經常掃既高危場就咪搞我

發新話題