發新話題

肆次kho之旅,古惑女(號+熱爆傻女^^號+傳奇紅牌!*號+返食古惑女(號

引用:
原帖由 kodave 於 2010-3-5 01:11 發表

哎!只怪香港太多痴情的傻瓜,送香水送手機去追骨囡!忘記左自已上去邪骨是想發洩出下火!
沉船港燦由此而來

引用:
原帖由 骨總 於 2010-3-4 20:07 發表

No.66喱次多得o個位幫佢分身寫鱔既人兄唔少 , 可謂好心做壞事 , 唔知三哥有冇聽過港濠近月喱既傳聞 , 近排過年可能少D , 事源係有位有心客人 , 每次遇到佢岩玩既骨女即會吹噓自己網上能手 , 能助骨女生意滔滔 ,  ...
點止66呀 老總記唔記得仲幾個有份出鱔(11 22 32 100), 有d仲on9到post生活照扮約出街 唔知係叫d客幫佢地寫定係果條傻仔客自動請英la

18號連波都唔俾錫?可以放棄佢啦!

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-3-5 00:58 發表
!* 佢病前有幸試過...........
出返個過時報告呀

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-5 08:19 發表

出返個過時報告呀

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2010-3-5 06:36 發表

點止66呀 老總記唔記得仲幾個有份出鱔(11 22 32 100), 有d仲on9到post生活照扮約出街 唔知係叫d客幫佢地寫定係果條傻仔客自動請英la
最終忍唔住用真身上尼駁咀被mars兄踢爆左

引用:
原帖由 骨總 於 2010-3-4 20:07 發表

No.66喱次多得o個位幫佢分身寫鱔既人兄唔少 , 可謂好心做壞事 , 唔知三哥有冇聽過港濠近月喱既傳聞 , 近排過年可能少D , 事源係有位有心客人 , 每次遇到佢岩玩既骨女即會吹噓自己網上能手 , 能助骨女生意滔滔 ,  ...
果d腩樣面皮咁厚既

回復 18# 的帖子

技c愚蠢的行徑:icon9.gif:

發新話題