發新話題

新手

引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 21:30 發表
ken6480兄可以選擇唔去,但其他c兄還會去.首次試飛龍失敗
早班最多五個女技師,夜班最多五個女技師,個個女技師每天要做最少四,五個客人,相貌樣殘,太瘦太平, 無feel,盞肉飽滿老態龍鬆 服務唔得, 又話唔o岩規舉 ,西人臉 ...
你又點會知佢早晚班都祗係得5個呢???

收到,多謝提示。

引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 21:30 發表
ken6480兄可以選擇唔去,但其他c兄還會去.首次試飛龍失敗
早班最多五個女技師,夜班最多五個女技師,個個女技師每天要做最少四,五個客人,相貌樣殘,太瘦太平, 無feel,盞肉飽滿老態龍鬆 服務唔得, 又話唔o岩規舉 ,西人臉 ...
其實唔係唔信你,亦唔打算去0個間野
不過你D批評有D唔 0岩數,同唔理性
1.波好棱细啊,一D都唔大,绝对假波 (細0既假波真係矛盾呢,特登整細佢 )
2.不可上下任君來 (咁又唔係ISO,無成日都遇到啦 )
3.而且個個女技師都格手幫(你試晒啦咩,個個格手你都知 )
不過攪到你咁激動,CHING你都應該好唔開心咖啦
SZ咁多場,我都唔打算去呢間
不過你D投訴係有D唔合理0既

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-3-26 23:06 發表

其實唔係唔信你,亦唔打算去0個間野
不過你D批評有D唔 0岩數,同唔理性
1.波好棱细啊,一D都唔大,绝对假波 (細0既假波真係矛盾呢,特登整細佢 )
2.不可上下任君來 (咁又唔係ISO,無成日都遇 ...
算啦anticsl兄,哩位CHING都已經在發問區攞料 ,不過冇人去過哩間野 ,佢去做左白老鼠 ,不過佢都係試過一位女女,就話間場唔掂 ,係唔係應該去多幾次試真D哩.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-3-26 23:38 發表

算啦anticsl兄,哩位CHING都已經在發問區攞料 ,不過冇人去過哩間野 ,佢去做左白老鼠 ,不過佢都係試過一位女女,就話間場唔掂 ,係唔係應該去多幾次試真D哩.
玩咩
我都係去過“音長非”“桃花島”一次就已後都唔去

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-26 23:49 發表

玩咩
比多次機會人啦,音長非唔嫌@*後生&細波,可以一試,起碼唔係老人精

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-26 23:49 發表

玩咩
每間場只要有一條女係你唔岩做咪好快blacklist全廣東省既場

本台同隔離台都好少呢個塲嘅資料

發新話題