發新話題

放假上港會

放假上港會

睇番日子好耐都冇出過由報告啦
由於小弟做野太忙搞到病左加上前排打風關係所以都冇北上過(而且本人比較偏好去港字場)
所以趁住今次有假放就上去玩下 地點就諗好左去港會
本來諗住ching講既30號 就打過去前台問30今日有冇番 點知佢今日放假
真係可惜 咁就再問15有冇番 前台話有就拿拿聲做定點鐘話個半鐘到後到
為免好似上次咁遲左5分鐘最後變等左成個鐘 所以都要馬上起程
到左之後沖一沖身就出大堂 果然今日放假
見都幾多ching係大堂而且仲按緊腳 見仲有成十分鐘
咁就同經理講之前打過黎搵15仔做點鐘 順便安排入房
等左幾分鐘之後 15仔就入黎
個樣同街街既ad相唔會差太遠 個人比75分 收貨!!
不過對波就梗係冇街街相咁大
Part 1就一開波扒低比15仔按下背先 按得都幾好啊 仲舒服到訓著左
過左大概30分鐘之後 15仔就好細聲咁同我講出去拎油
Part 2落油推下背先 到咁上下就拎條熱毛巾清潔番個背隻
跟住就升高我隻腳RPP同推下前列線 手勢都唔差 !!
之後就開始落油起機啦 試下上中下路先
上路就只可以錫面 中路可手可口 下路我就隔褲捽
過左冇耐就升空啦 之後清潔完再同囡囡傾下計就完成今次之行
P.S.係走廊到見到88號個樣都唔差wo 下次一於試下先

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-4-6 14:43 發表
睇尼c兄食到心頭好wor
係啊 而且見港會d囡囡質素都幾好 應該會keep住去e個場

引用:
原帖由 波迷 於 2012-4-6 20:06 發表
K字鐵三角妙不可言
港匯同港豪都會去 反而港富就好耐冇去過lu

引用:
原帖由 yamahar6 於 2012-4-6 20:55 發表
15號服務一般我覺得99號服務就very good
99冇相睇 請問佢相頭如何 ?

引用:
原帖由 yamahar6 於 2012-4-6 22:53 發表
可以接受但是服務非常好重有臨走見到六號真人幾靚
六號我之前都試過 真人係唔錯 不過港匯d js質素唔差 所以暫時都未番食住

引用:
原帖由 yamahar6 於 2012-4-6 22:55 發表
15號睇ad相正真人麻麻地勝在年青嘿嘿
都唔係既 佢真人都唔錯啊 我覺得 係冇ad相入面咁瓜子口臉

發新話題