9 12
發新話題

新手報告(7) 獨自去偷歡之我的突破!!_FH

新手報告(7) 獨自去偷歡之我的突破!!_FH

成日同d師兄,朋友吹水。搞到又癮起!所以決定今日上FH走轉!
雖然知無咩人,但係都同女女call定鐘先!(叫左上次朋友同師兄都叫過的jc)心水清的師兄一定知係邊個,所以唔開號碼了。

Part 1 :搵佢其實都志不在此,手法一般。下次應該可以飛!
Part 2 : 雖然jc出名有增值,但都有d擔心,但見到工具都安心d。。。咁大杯牛奶!呵呵!!
一開始R 全身,之後都係果凍丫波推,感覺細心。讚一個!之後正面,一嚟就車我Lin,再嚟果凍加用下巴全身,都有用下口。下身都照顧周到,仲幫我細心清潔,心諗一定有飲水了!哈哈!
果然jc做嘢啦!一口牛奶之後飲水,來回都重複左幾次嫁。最後無牛奶都飲水!!正丫,終於都比我試到。哈哈哈!
最後埋位打機,jc一路打一路車我Lin,我就中下路同時進攻!可惜小弟不才比jc早左KO。。。但我都成功進攻下路!又係第一次。就係咁我的兩個第一次就比左佢。。。
最後大家都係擁抱下溫馨下到鐘聲響起完場!

指數: 066 
上路無試大家明嫁啦。。。哈哈!
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

哈哈!環保丫!正丫。。。

引用:
原帖由 YEUNG_GAO 於 2012-2-3 21:25 發表
為了慳時間重溫C兄的報告, C兄可5可以PM囡囡號碼給我? 先行謝過
師兄唔好咁懶呢?

引用:
原帖由 木頭 於 2012-2-3 22:22 發表
係咪牛奶簫果件呀
無錯丫木頭兄! 198有咁ge服務。。。真係正

引用:
原帖由 Tonyja 於 2012-2-4 00:12 發表

真係超值:thumbs_up.gif:
Yeah! 不過可能越來越難搵。。。出名了

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-2-4 02:36 發表

769394你分身吖????, 佢幫你答0既???
他咪我識個師兄囉!。。。。哈哈哈

引用:
原帖由 BIG_BROTHER 於 2012-2-4 13:53 發表
女女呢D心態應該發揚光大開去:victory:" />
同意大師兄。。。
我地等緊你新報告^_^

引用:
原帖由 crissangel 於 2012-2-5 14:10 發表
其實係邊個
睇到我尻痕痕但又唔知咩q no.
pm佢no.同tel比我ching
我之前d報告有的。。。。

9 12
發新話題