16 12
發新話題

新手報告(3) 雨中去 "褲豪"

新手報告(3) 雨中去 "褲豪"

今日終於相約88網認識的師兄一起去深圳,可惜我地係貴人。。XD。。落雨!所以坐公司車過去,到左第一次去的褲豪,d職員幾好服務,不過真係硬件差d!
因師兄已call鐘,所以我睇下相但無心水,個經理又係咁叫我地上房,他介紹我#! 我其實都未應成,上到房就帶左嚟
本來想彈,不過本住好又一餐的心態,所以盡管試下會唔會係服務型。 外型都可以ge,偏成熟囉。。B Ball,不過幾高下!

Part 1 都係係咁e按下,之後就去拎工具。時間都係咁上下啦。

Part 2 推油果凍唔少得,波推無特別,主力R袋袋,都ok ge
之後正面係咁e波推下,係咁e咀下囉,咀進lin打出。

之後按下腳等夠鐘,按到咁上下jc去廁所。。。。去左都幾耐下。。。。OMG!真係第一次!!
之後電話未響jc話差不多就走了。

我個人應該唔會點再去囉,可我黑仔啦。。。唉! 總之就無特別啦,可能之前試過d好d嫁啦。。。
希望下次會好d啦。。。

他現在好少出post...haha

我唔知講唔講得wo

引用:
原帖由 波迷 於 2012-1-16 03:49 發表

點解唔講得???
問聲好d丫嘛。。。

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-1-16 07:50 發表
正是在下
哈哈哈。。。現身了!

引用:
原帖由 大傻 於 2012-1-16 16:03 發表

送佛送到西,點解冇介紹正no.俾新手呀?
其實都有講過,不過好似唔係到。。。諗住試下運氣。。。點知出事。。。。=.=

引用:
原帖由 sunboy 於 2012-1-16 18:33 發表
兩巴打除左富豪無下文喇?
下次再戰其他場。。因為我去開金富

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-1-16 20:35 發表

番食易陸 大波細粒型 樣唔錯
上中下路 全綠 加吹奏十多分鍾
唉。。。有諗起不愉快經歷

16 12
發新話題