9 12
發新話題

初到貴街,JR加籐線(1)南FONG36--遇待升呢小花

初到貴街,JR加籐線(1)南FONG36--遇待升呢小花

今期街街帶比大家的就是小弟昔日主場--南FONG。點解係我主場,因為我喜歡它又GRAND,地方大,靜......ETC. 最主要的是那裡有得焗、蒸房,比個LIKE佢,個人甚喜歡焗、蒸,所以有焗、蒸房的地方,小弟都會留D野:thumbs_up.gif:....哈哈!!昅昅D女又OK ,即打 去落BOOKING

回正題啦。。。

入到房,地方唔錯,保持一貫整潔、舒服的感覺。

今次搵左個清純型美女為我服務--36 雛菊,叫得清純型...一定清純(好伕屈記蒸餾水咁PURE).....

女女敲門入黎,笑容親切,斯文有禮....好溫暖呀..... 佢白話,國語均可:good2: :good2: :good2:

先黎按個骨先,唔好講笑。 佢手骨真係GOOD!!  好耐未試過咁C服....而且佢又好有心機按,所以我都無手多多,說說笑笑就過左幾十分鐘喇,我轉身跟佢面對面,佢即面紅,佢話出去拎野先,好快返黎。。。

一盞荼後 ,佢拎左一只EGG&一支機油入黎。開始啦,佢叫我O扒著,我就扒啦,佢細心地幫我闊衣解帶,下身就感覺到有少少凍,少少癢,感覺越來越上, 忽然KATO仔FEEL到有D外力挑釁佢,我忍一忍...都係忍唔住 , 佢就引下我,「你先別急,還有雞旦跟你玩....」好,又睇下你點先,原來佢用隻旦做前列線,碌碌下都幾疏干   ,之後佢落油,下.....床尾機......唔係掛 ,我當然不會比佢咁喇,叫佢坐過來,佢又好聽話咁坐埋黎,我當然即做野啦,好快咁隔衣解BRA,佢都有D食驚回道:「你點解嫁,咁快解左(白話)」,我從後面,右手往上,左手向下。突然發覺掂到有D野,又唔知係咩,原來佢上下都有雙重保護 ,上面有TUBE TOP(佢話女仔用嫁),下面有打底.....我當然唔理佢有咩障礙,都要排除萬難,爭取勝利啦...推高個TUBE 就食包,包包雖不大,但手感好而且係少女PINK,真係一口又一口停不了,女女都HIGH HIGH地,右手揸KATO仔死不放,而且不斷加力....O係咁既情況下,我唯有用<KATO攻擊式>青蜂送爽,飛碟落網同佢對招.....纏鬥左一陣就KO左,唔係打輸左,係打和大家平分春色。。。仲比女女話我多花招添 :victory:" />

女女係新晉機手,CHING們溫柔D會有驚喜。要電話請PM

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-9-8 01:06 PM 發表
昔日主場...
即係師兄都好耐無去果度玩?
昔日主場...
即係師兄都好耐無去果度玩?

點解既?? 因為唔行開去

咁昔日同今日既服務有無唔同呢  服務截然不同啦肥哥,以前食紅牌,依家試新手
多口問下...因為小弟未去過

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-9-8 01:23 PM 發表
ching個報告係咪喺第二個論壇copy過黎,然後加多減小當新報告呢。
你有咩証據証明果篇不是我寫 ,而係copy出黎呢??加多減小當新報告,我先不會咁cheap:thumbs_down.gif: ,請不要用小目光看大世界,原創報告

仍然大家都睇唔到,再post張大D啦,比你地睇清楚D,佢真係好似雪咁白:thumbs_up.gif: good!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-9-8 11:31 PM 發表

你既世界有幾大呢
 世界那麼大..我不是來踢館,只是分享一下,請不要用敵視的目光對我。

回復 13# 的帖子

正是本人,這個可以証明嗎...超版
(06):嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁
(所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑,
以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇,蓄意張貼被過濾,

未經網主同意的廣告
或牟利網頁!)

[attach]29598[/attach]

心中有鬼...可笑真可笑,原來街街的人真係好團結
今日見識到:good2:

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-9-8 11:44 PM 發表

之前應該都知la
你地團結係好事,但下次請分辨清楚才行動,這個PO是給你們的打招呼,是友善的h:" />

9 12
發新話題