發新話題

性淘sa 正骨

性淘sa 正骨

星期日, 去左間新開(1個月)既正骨場 性淘sa (係沿河南路, 玫瑰對面)
個場除左中, , 日式, 重有spa (但應該唔係正宗spa, 因為收費只係$1xx~3xx)
因為係新場, 裝修好正, 冇睡眠區, 過夜係房瞓.
我做左中式雙鐘送1個大堂項目 - $108
按身同按腳技師都按得好好(熟手),
可能因為新開, 而位置唔係旺區, 生意唔係太好, arm我呢d 鍾意靜既人, 短期內會再去!

P.S. 如果有brother 去試, 最好係火車站坐佢既車去, 可以攞到張 $68中式雙鐘.

robertchan : 多謝提供新場資料。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-8-25 00:30 發表

坐廠車好危險喎 , 我試過係火車站廠車區俾其他廠女工, 拉到褲都甩呀 !
只要你去到表明要去邊間就唔會有問題!!!

引用:
原帖由 ricky168b 於 2008-8-25 01:10 發表

係唔係足鐘架?:time:
係, 雙鐘=120分鐘!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-8-25 13:03 發表

都未必既,做 spa 一般都是較貴。
我反而覺得佢個spa價錢太平,

一般spa 要4百幾起步,

豪d要成千銀!!!

引用:
原帖由 Nightstalker 於 2008-9-7 13:47 發表
果張優惠劵搵笨嘅, 用咗佢就冇得送大堂項目, 加番大堂項目$40, 一樣又係$108, 取巧! 還有, 過夜要按身三個鐘才可以.
1) 如果下午去, 只按身唔做大堂就可以用張優惠劵, 如果再做其他野就真係冇用.

2) 過夜要按身三個鐘才可以, 呢個我都睇到, 如果一定要既話就算貴左D,

中式雙鐘(送1個大堂) $108 + 加鐘 $50 = $158

發新話題