發新話題

先試太洋no.1 再番啅維雅18 sorry唔識放相

先試太洋no.1 再番啅維雅18 sorry唔識放相

跑完夜馬北上,原本想返食維雅18,打比小琴話琱W鐘,我己行到太洋門外,就上去試下(前身太子我去開過D)
輪牌1仔,part 1草草做10min,出去洏h15min,返蟈鰹M女賓麰m,巳經飛bra,目測對波幾大,想攬埋颶隊U,叫我趴低,跟手就落油推背,ypp 最多3min,好快聽到除3聲,波推都有feel,不過好短時間就叫轉身,女女對波幾大,幾肥完全無腰,怕膽固唇黈v兄三思,下路條褲橡b太緊,女唔合作根本無法入手,唯有隊j波+捏大奶咀之下出.條女出去之後就無再返(飛鐘),全程只有約50~60min:icon9.gif:
太洋房門下有防盜鍊可上鎖:good2: ,大堂好多蚊飛:icon9.gif: (本想按腳都取消),

之後維雅18小琴訊息話已落鐘好想我,咁就又燃起我慾火,再上維雅會小琴,20min後已在房,等佢,好快就到,因為巳經第三次相會,所有流程都唔存在,一半時間傾計+撫摸,一半時間就做男女之間所有野(扑炾ㄔ~),過程唔想寫太多,總之好玩(尤其番食)
女女對波形一流,又大而不墮,叫起上謠n線悅耳
影轠相,上傳話附件太大,結果又要重新再打,好辛苦好累,
技術所限相影得麻麻
sorry:附件大小超過論壇限制,無奈試下糸回覆度上傳啦
連頭像幅相都無埋添

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你的附件超過論壇大小限制,請返回修改
???????

引用:
原帖由 骨總 於 2011-12-15 21:57 發表

resize D相仲實際啦 唔係開畫展 , 可以放到1024x768都冇用啦盞load得慢係咪  
骨總大哥,我唔知點解放唔到相

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-12-16 00:25 發表
會5會細張d 好d
唔該版主!  細張d直頭好啦,我將張相改細size先放到上嚟,
門師兄在樓上教我,但我都糸搞唔掂

搞咗好耐試下e張相
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ikuta-pacific 於 2011-12-15 23:24 發表
師兄可否PM18電話給我
已pm,試完出番個報告比大家分享

引用:
原帖由 peterpeterchu 於 2011-12-16 16:01 發表
太肥冇腰,是大波的特色
維雅18系大波而有腰

發新話題