發新話題

鳳凰人妻浪漫記

鳳凰人妻浪漫記

首先講明想後生想靚既話, 所試既囡囡定唔岩你, 求按摩+服務乃係首選:good2: 囡囡66中女巨乳+風韻猶存, 按摩手勢穴位力度掂:good2: 外表並唔吸引身型係肥, 同佢唱談心境舒服得多, 對玉手除左按摩掂之外, 手作技術高超有如起死回生之術:good2: 比起鬼鼠感覺high幾倍 未落油做手作前, 先尼一連串玉手磨lin巨乳磨lin珠唇啜lin 年紀大未能即時有反應, 但係囡囡手口並用反應隨之而來 雖然只係手作, 但係有開大前奏之感very good:good2: 搞左咁耐仲未落油, 估唔到幫小弟啜蛋蛋賴袋袋 私人醒左幾下橫蕭至用油 咀巴未停移向上身繼續賴lin, 下身玉手仍然套弄支棍仔糖, 可能壓迫感太大要推開佢, 因為輪到我用雙手享受搓波樂趣, 禮貌咁問過佢可否摸下妹妹, 淫笑對我點頭示意話ok, 不過最終冇摸到, 雙手同時放低唔再搓波, 要求囡囡坐床尾用雙手既最高境界幫我出火, 閉起雙眼靜待享受亦係另一種至high感覺

原來咁多位c兄早已對66有印象:big_smile:

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-2-3 23:03 發表

今日走去試完番尼
食完飯上去
^^話我係佢第一個客
冇提過網上既野
只係話早兩日有朋友試過介紹比我
dup果part真係好掂
睇真d歲月催人有魚尾紋
服務方面揾唔到咩理由可以投訴佢
雖然冇吹~可能我係生 ...
秋田兄咁快請人食棍仔糖

引用:
原帖由 oldcat 於 2009-2-4 08:53 發表

呢個塲而家仲有無半套服務呀?
有冇唔清楚, 聽講話雙飛298全程兩個囡囡覺得幾抵

引用:
原帖由 oldcat 於 2009-2-5 13:28 發表

如果係玩旣,一個已經夠晒數
我玩一個夠lor

引用:
原帖由 kissho 於 2009-2-10 12:42 發表
聽起來不錯 可以一試 no: #$ 人小波大:good2:
c兄試過未?

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-20 10:23 發表
樓上幾位 c 兄幾時有報告分享下
又會咁耐既

引用:
原帖由 prinz_eugen 於 2009-3-26 20:48 發表
我無記錯66號係個嬸嬸來的
好多c兄知道佢年紀大, 所以我報告註佢係中女非年輕貌美, 如果^^後生幾年既話我唔揾佢lu

發新話題