發新話題

再度偷跳新華光雙手玩盡水晶球人妻

再度偷跳新華光雙手玩盡水晶球人妻

老襟一句話"出去行下lor" 咁就要帶齊道具行山la, 到左春風路試試咸兄推介既又一間茶餐廳食lunch, 碟頭飯+湯靠得住冇介紹錯:good2: 連食都要跟咸兄揾食 坐街景枱大把靚女盡入眼廉 雖然青春後生唔多岩我, 但係滿足一下對眼係好事尼既, 食完飯行左個圈消化下至去新華光, 時間尚早冇乜人, 坐低歎杯熱茶睇陣電視按爪, 入房輪牌妖艷人妻, 身材玲瓏浮凸年紀有三十中, 少少淡裝口甜舌滑tum死麻甩佬型 dup得輕鬆熟手用心, 掃pat pat同大脾根技術了得:good2: 手勢好又唔會急或者用死力:good2: 解開盔甲兩舊大肉丸彈下彈下, 手感話比自己知估計35d以上 人妻話離左婚未生過, 唔怪得咁彈手又唔黑la, 尼種中女feel體貼兼細心係唔同d既, 亦係自己一路以來追求既野, 悶親大家唔好意思報告完畢

引用:
原帖由 joe98 於 2011-1-3 17:31 發表
講到甘正...我都有性趣...
可否pm個老no.等我去會一會佢...
引用:
原帖由 suunday 於 2011-1-3 17:31 發表
師兄,可否告知她的號碼呀!
人老兼且唔係咁密出征冇追問人妻工號, 番尼睇相揾唔到佢有相, 不過好易認係件制服差唔多迫爆衫咁滯

回復 33# 的帖子

唔好咁la c兄

引用:
原帖由 franktahk 於 2011-1-10 10:33 發表
如果係保寧球就真係唔知点打
咁又未致於到保齡球咁大

引用:
原帖由 sunnywong 於 2011-1-21 09:49 發表
算抵玩lu
所以近幾次當左華光係半個主場

引用:
原帖由 bingo0093 於 2011-1-22 10:52 發表

港式幾錢? 好似主頁寫158(包代支)小費唔包的嗎
好耐之前去過...個時推油要另簽小費才可排毒....
小費咪即係代支

發新話題