14 12
發新話題

又一失望之旅....

又一失望之旅....

琴晚又上左路,搭火車去到上水,打個直線電話去港匯,諗住睇下8仔有無反工,我頂佢個肺,一句:電"話暫時未能接通",我即刻吊左句,其實我原本諗住8仔唔係度去試下其他場,而家打唔q到,同埋最pk ge係我唔記得帶前台電話,打佢coupon上面個電話又打唔到,去到咁ge情況即係焗去:_n5: 去到即刻問,個部長話佢無反,原本諗住走,但我一早又約左朋友係o個度等,咁就算啦,之後我又問部長有無佢電話,個部長又得佢舊o個個,注定無運行......之係算啦,無緣無份都無計,之後叫佢介紹,介紹左幾個,之後我就話睇定d先,坐係大廳度睇下d女行過先....之後有個*!行過,遠睇都正常,算啦,聽日又要反工,快趣出,快趣訓.....近睇個樣一般,但因為間房調暗左d,所以接受程度提高左唔少.....女女一開始有d cool,但傾傾下發覺幾合嘴形...越傾越開心.....part one左一陣,佢就去左羅油,呢個女女有d力,按得ok.....羅完油反離就諗住推下背,但因為小弟打波有舊患,所以叫佢坐上我條腰度等我自己拉下,但佢忽然間話等佢黎,好,我就比佢一試,佢用兩個膝頭壓住我個背,係度un下un下,但出奇地中同舒服,之後再踩背,佢踩背唔錯,人唔算重,又識用腳趾按下d穴位,真係幾舒服下....之後part 2就有用心,可惜有心無力,rpp r好耐都無乜反應,果凍無玩,之後落油,佢真係好有心,慢慢chok,上寶就碰碰車,中寶無試,下寶就打下碟 呢d指數我唔係點出到:_n12: 但佢幾有耐性,打左勁耐都無出聲,之後佢勁車我lin,車lin佢幾得!!!之後佢含住我粒lin,我就咁就出左 之後談天說地左一陣,知佢未食野就放佢走,佢話下一次比我了解佢妹妹多d,呢一個可能會反食,因為同佢傾計幾開心

搵唔到小露露有一種難以言喻的失望.....呢個叫跌左個橙,執反個桔仔羅....小露露雖然無part1,但part2佢超哂班:heart:

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2011-10-19 22:57 發表
咁點失望呀 食到好野wor
佢係幾arm嘴型,但開左燈臉型唔太arm但佢同你玩o個陣都ok好feel,佢會眼甘甘咁望住你,同埋佢皮膚幾滑,摸佢肚腩仔仲好過摸佢對波

引用:
原帖由 木頭 於 2011-10-19 22:57 發表
可能玩慣左增值
可能我慣左反食,食親都666,食呢d會唔慣......

引用:
原帖由 Tou1216 於 2011-10-19 23:03 發表

乜 * 仔叫小露露呀! 今次見唔到咪下次囉!
希望啦,打唔到比佢要排隊....下次要打去前台book!!!

引用:
原帖由 Tou1216 於 2011-10-19 23:07 發表

仲要記得攞佢手提!
見到佢的話,直情要搶埋佢部ip4!!!!!入面好多正相

引用:
原帖由 Tou1216 於 2011-10-19 23:13 發表

記得張啲相放上街街,到時 set 權限就住小弟喎!
要唔要我放條qq空間link比你慢慢click啦,正野黎架

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2011-10-19 23:15 發表

有AV feel wor
但淨係可以碰碰車....佢話下一次有得車同深入了解妹妹,唔知係咪

14 12
發新話題