10 12
發新話題

跟風之旅!月海68

跟風之旅!月海68

繼月海12之後,呢個係我係月海第二個搵嘅技師,之前嗰個雖然羅唔齊寶,但感覺唔錯,月海有排係小弟主場!其實月海硬件同軟件都好,係d玩法太保守,無港字場咁多花款,但講真,果凍同落油波推背我多數飛,因為唔覺特別,所以月海我一向都覺得幾好!早排因被囚禁,加上月海又裝修,無去一排,之後琴日心思思走左轉!裝修完硬件的確唔錯,大堂同locker room都幾靚,係衰在細d者!之後同女部長講話搵68,部長話要等,我話無問題,部長無話叫我揀其他,唔好等嗰d 濕9野,
我好憎d部長成日話技師上緊鐘,話會幾耐幾耐,迫我揀其他,所以我比較中意呢個場d女部長,佢地唔會同你係度阿支阿左!之後我按住腳等,按完時間剛剛好!入房!而家月海d房細左好多,但電視可以睇到好多台!之後68黎到,遠睇幾好,但近睇就無想像中咁靚,但絕對可接受,唔會叫醜嘅,係皮膚麻麻!part1有用心按,但可能佢直踩早晚班,力水唔多夠....之後算啦,叫佢唔使按,我就同佢一齊玩下電話,咁就過左成粒鐘!part2好似比以前多左d野,有rpp同坐係上面係度un下un下,其實呢兩樣我都唔好,尤其係後者,因為會磨得好痛...好衰唔衰佢磨左好鬼耐~.~之後落油開波,先撚左陣,之後訓埋黎,我當然先探下路,因為下路無井打一定無下次(之前月12除外)點知佢下路通行無阻,我同佢仲要越打越起勁,感覺非常好!之後我無試上中路,大家手軟完場!好耐無報告,文筆生疏不少,請勿見怪!

唔係,只不過比人煩q住者XD 之後我多數係雙人房玩,所以今次去單人房覺得細好多!間房大9龍灣嗰d少少!

我唔好呢味@@但我覺得真人同相無港系嗰d相咁大出入!

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2012-4-17 23:19 發表
Now you got her number so that you can directly call her and no need to check from the computer la
無羅電話,但有qq...👽

引用:
原帖由 yanpingping113 於 2012-4-17 23:50 發表
我也非常認同前月海12真係冇得頂,,,,可惜,她已回老家了...
。你講嗰個係咪同我講嗰個係同一個?我指嗰個而家好似做緊文職,唔通佢最近反左鄉下?

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-4-18 00:14 發表

有咩好
身材好,樣靚,同佢有種特別感覺比到我!

引用:
原帖由 曉士 於 2012-4-18 01:03 發表

見你耐無出報告 ... 支持下狗兄先. :good2:

文筆無生疏啊...:good2: :good2: :good2:
最近有無好介紹?呢幾日再出多個報告先!

引用:
原帖由 yanpingping113 於 2012-4-18 19:42 發表
是,,,,,.......
我上次聽佢講佢先話最近搵到份工,估唔到佢咁快無做,反左鄉下

10 12
發新話題