發新話題

日濤早上輪牌遊...

日濤早上輪牌遊...

小弟一早冇野做鏟左上去日濤....過關詳順飛的直達...
心諗晨咁早9點幾應該都冇乜人喇掛...的確...
自己一個沖完涼...LOCKER仔就帶我入房先...
其實小弟之前去開金富...第一次黎到日濤呢度...
想初嘗一下全套的服務是如何...
諗住問有冇電腦可以睇囡囡相...佢地話冇:thumbs_down.gif: ...我DRY左...
之後入到房...女部長走入黎問我想要D咩囡囡...
我問佢有咩揀...佢就話宜家得3個係度渣...其他要11點先返工...
係度果3個分別係*號,&&號,((號...本身我都諗住訓一陣等囡囡返工...
但因為之前睇過其他師兄文章所以想試下^號或者*^號...
點知兩個都收左工...可能我自己黑仔掛...
然後女部長話逐個帶來俾我睇...睇下揀唔揀得岩...
第一個((號...超大的胸... 但係做得我媽媽所以小弟彈左...
第二個*號...未叫過黎我都彈左...因為記得有師兄講過佢高大小弟不喜 ...
最後&&號...有化妝可接受廢事麻煩就佢啦...
D師兄都話齋...既來之則安之嘛...唔掂咪當拎個經驗囉...
因第一次...見到囡囡拎報紙貼玻璃我都O住咀睇佢整完...
然後佢拎埋傢生就入左黎喇...囡囡可講少量白話...
但多數都係講國語多...我亦無所謂一齊吹下國語...
囡囡身高160左右,算走肥有B波...不過有少少肚腩仔...
小弟要求唔高而且隨和仍可接受...
囡囡馬上全身卸甲...仲幫埋我TIM...一路傾計一路錫我又搞我細佬...
算係主動型...噴奶係我身上再由頭落腳奶返晒...
然後含住左唔知奶定係咩...一口食左我細佬一半...
終於領會到環保吹奏係有幾神奇...可以話好很舒服...:thumbs_up.gif:
都吹奏左成10分鍾...囡囡仲問我夠唔夠皮...我更係話唔夠...佢又吹多陣...
吹完然後就幫我裝備...然後就入左囡囡水源不絕既位置喇...
佢個觀音坐蓮冇得輸...搞到我都忍唔住變返主動起身砌佢...
然後快速既抽插下...中出了...:biggrin: 有套嘛...之後就一路吹水到尾...
個囡囡仲係咁同我分享佢鍾意單眼皮男仔...又問我係咪真係HK人...咁似韓國仔...
聽完佢鳩UP...又問我有冇玩QQ...因我對佢查實冇乜興趣所以有玩都話冇...
但囡囡唔死心問我宜家去邊...佢話佢屋企遠去賓館訓問我一唔一齊:_n1: ...
我輕挑咁話我返屋企訓舒服D...HAHA:big_smile: ...然後沖涼換3閃水...
埋單SHOW COUPON減30人仔...
全套398人仔...減左多謝368人仔...

報告完畢...

引用:
原帖由 pak 於 2012-1-8 21:27 發表

一向係398

c兄提到既問題已與場負責人及管理層跟進過並無加價,有幾點想向c兄了解方便再跟進

1):邊日去?
2):時間?
3):用30 coupon或50 coupon?
4):能否起前台名字或大約身型面貌?
1:我就8/1去呀
2:朝早9點幾去,走果陣11點幾
3:我冇印出黎所以用電話出示...30同50都有SHOW啵...
4:前台名真係冇留意...係個中年女人黎掛..仲有另一個高D既...

因為我第一次去唔知咩價位...
會唔會係前台幫得我減$30...?!
佢有講原價398囉

引用:
原帖由 Tonyja 於 2012-1-9 00:11 發表
師兄玩MORNING Q
夜晚放工玩到天光冇訓又訓唔著咪踩上去囉

引用:
原帖由 hoifumoson 於 2012-1-9 00:16 發表
想問師兄前後玩左幾耐呀???:biggrin:
一粒鍾多D...未響電話我眼訓就走先

發新話題