發新話題

簡單任務, 簡單報告.....FH + SS

簡單任務, 簡單報告.....FH + SS

Year ofRabbit – Last 2 rounds

Round 1:
FU HO 128
睇完D AD, 老友既然試咗FH106贊好, 我就去試試FH128, 話哂AD 相都有番咁上下, 一見真人, 當然同相唔同, 年青D, 不過冇相咁正, 但都可以接受.
真人有1.59, 面圓 (NMCOT), C, FIRM, 細雲, BB FAT.
服務係主動服務型, 走流程, 旨數唔講了, 自己去探索啦, 只可以話中路係唔錯…..
囡囡健談, 好溝通, 人比相頭細, 整體服務可以….
PART3 推市背, 姿勢幾搞笑.....

Round 2
SILVER SEAXX
一陣先話你知NUMBER.
去完FU HO, 見有時間, 又係過年最後一次番SZ, 知道路過SILVER SEA, #1 冇期, 上去先算, 求其要個TALL & SLIM, 樣你地自己去睇, NMCOT,
真人有1.65, 大面, A~B, SKIN , 細的細雲, FAT 但有D
服務係被動型, 基本上會就哂你, 試下整水喉, 搞好耐都冇滴水, 放棄了
走時先問佢NUMBER….點知, 原來……..#26……
心口好似俾人打咗鎚……..(好邪)

引用:
原帖由 loversauna 於 2012-2-1 11:32 發表
點解好邪呢?同26有關係?
冇乜特別, 自己同呢個NUMBER 有D緣JE....

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-2-1 14:38 發表
26過年前試過,真係被動型,但我𠴱次卒到佢出晒水喎.
就係俾你透支咗啦.....

引用:
原帖由 NGKH 於 2012-2-1 14:11 發表
哦,另个场又係26,你DFANs,,,
中的......

引用:
原帖由 sas369 於 2012-2-1 17:22 發表
Siler sea #26 seems better than Fu ho #128 .
樣就FH128 好好多,
身才睇你要大波(FH128) 定SLIM TALL(SS26)
服務睇你自己被動)FH128) 定主動(SS26)

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-2-1 19:49 發表

應該冇咁高喎
SILVER SEA 26 BOR.....幾高架, 係咪瞓係度你唔知呀.....

引用:
原帖由 ieong007 於 2012-2-2 13:51 發表
FH 128,佢变好左,佢之前係3無步隊!
OK LA....我滿意....

發新話題