發新話題

金Boss仔 同人唔同命

金Boss仔 同人唔同命

現場環境同講會咁上下:icon9.gif:
輪牌中?仔
技c一入房問做$208?, 不如全套...我話唔使啦
技c冇乜反應, 摸下肚仔又講比$100全套啦, 見技c都幾靚女:_n9: , 又唔想技c一陣黑面冇服務咪ok.
技c好快手取東西回來, 叫我自己除3:icon9.gif: 轉身,黎個冰火吸啜…我自己麻麻…
環保冰火2下, 係, 上下2下, 2下火(2秒), 2下(冰), 2下(環保), (唔計換水時間, 約6-8秒), 我蛋蛋冇人理
跟著技c除庫, 查ky, 話冇水, 開始x佢啦, 呢個時間佢先除bar:icon9.gif: (仆佢個街, 37F呀, 咁都唔同我推下波), 之後都係咁上下過程完事.
之後問技C, 全套幾錢, 佢一時話呢度冇, 時話4XX, 都唔知佢講乜, 全程個樣都好夢遊,(除了想轉全套時有個估惑樣, 佢話佢係咁)
我本身唔係好鐘意掛飛機賣全套的機

技C-樣-身-皮膚-都有75分
技C反應 好夢遊, 可能我都唔識搞氣氛啦
技C又冇光珠做愛:icon9.gif:
本來整體合格啦, 唔高分, 但有一樣我好唔鐘意就係技C呃鐘, 我返工8個先有3XX, 佢1.5小時都要呃鐘, 佢暗示要下鐘, 我暗示巢下先, 佢最後都早半小時走人, 都費事留人.現場都係小貓2隻, 早下鐘都唔慌有得好快再上鐘啦

出門口時見到兩個技C, 一個靚妹 , 另一個肥C拉 , 都幾很大分別

剛看報告, 都係刪號碼

回復 19# 的帖子

同 人面狗一樣骨運

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-10-2 13:33 發表
師兄,你又試過?可能佢呢排等$$洗掛......但其實玩反正常仲好玩......
我都覺, 同技C講咁Q大, 下次波出好過

其實我係話合格, 下次想推波,但佢呃鐘太勁啦

同埋我覺環境好唔得喎, 咁多間場, 我覺講FU房間最好

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-10-2 13:42 發表
佢上次又無話要走......但佢個樣同個態度咁樣...我都無乜心機同佢繼續上鐘.....放走佢好過.....同佢一齊個氣氛好怪.....
佢個樣好夢游咁, 我想起鐵人28故事

鐵人28係講一個技C同客人的對話, 在各大夜遊板流傳多時

發新話題