發新話題

第一天上班的新人 逃島61

第一天上班的新人 逃島61

TFD新人61,樣一般般,不過副計就真係好有計,估計至少有36 ,有衫時已經目測到:good2: :good2: :good2: 。
PART1 無咩試,因為佢按左幾下就向仁哥仔:_n12: 下手啦,駛出不完整的桃花式,佢係有著衫,不過比我解左個BRA都未知,起身至知,仲笑住打我 。解決上身”速”縛,又真係幾大,上路中型車,中路無問題,下路有打底h:" /> ,隔褲算,係柔和既氣紛、節奏下解放喇...爽呀

要電話既CHING,請PM

講多無謂,睇相

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-9-25 01:01 發表
仁哥仔點解遲左成日先補番張相既
又唔出埋上半邊面比我地睇下  
咁肥哥貼出黎既61就即係舊人相啦.
咁新61相頭如何
因為女女想比d神秘感大家

相頭,一般般啦
骨場資料室

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-9-25 01:19 發表

會羅d女就多數試過,一call佢就反食.....我都無係度問人羅電話ge......唔得ge女直情電話都唔問,比卡片就一出門口即meet
call鐘彈,咁無陰公
骨場資料室

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-9-25 18:41 發表

仁仔唔回
由你回
因為女女想比d神秘感大家>>我已經回左喇...換左新的61
骨場資料室

引用:
原帖由 BIG_BROTHER 於 2011-9-25 18:38 發表

我估應該換左人
唔該晒:good2: 大師兄
骨場資料室

發新話題