19 123
發新話題

潛伏仁生(7)--失手幾次的幸福日

潛伏仁生(7)--失手幾次的幸福日

前言

收到風幸福現正做優惠,凡惠顧第二個幸福式雙鐘只收小費RMB110(至三月底),仲可以用街街Q旁再減RMB50,真係好死抵,所以咪去幸福一下囉:heart:

點解幾次失手??我失手係因為影唔到相

前言講完,就由入房開始講起,因為無咩心水就玩下輪牌仔,隔左陣門慢慢被拉開,就黎左個眼碌碌的妹妹,見樣ok..收貨起錶喇,之後大家都用好奇異的眼神互望,係望唔係啤,我就多口講左句,哦...你係209; 佢就問我點知(唔通我話上網睇過你咩),hea左佢就算。開始part1,基本上都係傾計多,按摩..有,不過不是為按而按囉,傾左成過半個鐘至知佢會白話∼∼ 唉...三十分鐘後,我地車起上黎,我也好習慣咁幫佢解甲,A cup少女波,細得黎手感幾好。點知...唔除由自可,一解開佢就好似入完pit返出場咁,向前直衝,攪到我都完全沒有喘息既空間,係打攪章既情況下,仁哥仔大爆發左 ,佢都唔知仲係咁搶攻,佢發現時...只有一個反應>>傻笑

(5分為滿分)
HFD:209

美女度
: 3.5 (真人好D)
開放度: 5

PART1 : 2.8 (一般般)
燈號: Y-Y-Y(三寶齊)
特質:cute形F.1車手

一個其實都好滿足,不過有優惠∼∼當然唔放個chance啦,打內線去前台,只有一個得閒
--238,嘩原來咁多ching喜歡日活動,238唔....無咩印象bor∼∼叫佢黎睇睇

不用三分鐘就到,女女幾順眼,即叫佢報鐘。佢都幾有女人味,與209完全不同的感覺報完就叫我伏低,按得都唔錯,正好剛剛 都沒有怎樣按。見佢心口漲脹脹,費話少講,睇下咩料先?:biggrin:,好快我就幫佢解除武裝,開...小呀 又比個bra呃左,有d阻力,見佢仲咁專心工作,我用排雲指,直達小川  :thumbs_up.gif:,小川變河,咁令到佢更加興奮啦。佢即好快回成幸福式,跟住黎嘆我,仲送香吻添,我見勢好睇下可否攻入上路,得左 女女失守了...仁哥仔再次給佢多變的手法ko左..

(5分為滿分)
HFD:238
美女度
: 3.5 (女人味十足,斯文靚女)
開放度: 3

PART1 : 4 (有心機)
燈號: Y-Y-Y
特質: 細心,有點防守力,CHING有D耐性可能有回報

借幸福區相,鳴謝拍攝的街街兄弟

服務因女女心情、客人而異,無保証三寶,CHING勿插

想要電話既CHING請直接PM我,請不要回帖問,謝謝!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

引用:
原帖由 西毒 於 2011-3-25 13:32 發表
#209車到你出左仲車呀哈哈哈!
係呀..不過少女波,未必合你心水
骨場資料室

引用:
原帖由 西毒 於 2011-3-25 13:34 發表
點解無影#238相,就咁睇四人相就唔係咁得!
主題已經講左啦

點解幾次失手??我失手係因為影唔到相
骨場資料室

引用:
原帖由 tingman 於 2011-3-25 13:01 發表
都後覺得238靚D
其實各有各風韻,各有各味道
骨場資料室

引用:
原帖由 lilyli 於 2011-3-25 15:32 發表
當日四條女一齊影相, 238就顯得中女D, 但最近在走廊見過佢幾次, 越睇越有味道
都話島主係識貨之人
咁你要去影番套238寫真啦
骨場資料室

引用:
原帖由 tungpo718 於 2011-3-25 21:35 發表
聽落209幾好玩咁喎
哈哈
哈哈
哈哈...你咁都知道:good2:
骨場資料室

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-3-25 22:34 發表
I saw 209 last week. She is much prettier in person than the picture.

Why both are Y-Y-Y ? I think they are not at the same level according to your reports
U 're right. In fact they are all green in thier service time.These girls work in the different level and style. Should you want to try their service?

骨場資料室

引用:
原帖由 gerrymano 於 2011-3-25 23:51 發表
點解幸記咁多A cup 波!
因為相頭女多:thumbs_up.gif: e期d女女唔錯
骨場資料室

19 123
發新話題