20 123
發新話題

潛伏仁生(4)--- 新旺朝第一美人28、陽光海岸生招牌60

潛伏仁生(4)--- 新旺朝第一美人28、陽光海岸生招牌60

昨天友人來振,話都快過年啦,你都不來看我。我一口就答應佢。今天日間上去,我無上新記都成大半年啦,給我的感覺都係冷冰冰,今天更加係,尤其走過了那塊簾後,簡直凍到入心,快快腳入房開個暖爐得。不久,易發就來,美女即係美女,雖然瘦了,她仍是驕美可人。簡單幾句問候後,就開始了按、摸。仕別三日,個衰妹按得有進步呀。因為凍,我伸手入工衣入面取暖,A-B CUP 少女波,我話點解咁奇怪,你個人瘦左,但咪咪就大了呵呵……. 佢就打我。你個色鬼…. 一齊笑起來。之後開始PART2 …都係果D (RPP, 起飛咁),不過可能女女過了一年,佢大過了,開始有D 女人味,係令人騷癢的那份…….氣息。加上她的叫聲極之誘人,影像、聲音,交織出來係女人的渴求,此情此景,作為大男人的我,點可能抵抗,兄弟一擁而出,散落四周。囡囡屬相頭型適合玩FEELCHING,較保守。

囡囡不愛露面,想知易發如何驕美可人,睇下我啦(只限數天) ,要電話CHINGPM

(5分為滿分)
新記:28
美女度: 4
開放度: 1

PART1 : 4
燈號: N-Y-N (中路可手間中可口,下路半綠)
性格:愛笑、開朗

作為88街的新「進」版主,好應該要支持一下88街的場。今天做功課時,又見到有個相頭不錯的頁面囡囡,就去E間啦陽光海岸SUN COAST

此場行兩制,好處係可以玩完正骨玩/骨,又可以玩番正骨,值得一提的足浴,好PRO GA~~一邊洗腳一邊按身,之後再按腳,正宗足浴,好舒服:thumbs_up.gif: 。 大廳感覺唔錯,上房睇睇,房間私人空間感強,私隱度高。讚!!!:good2: :good2: :good2: 因為行兩制,推油分港、亞、歐三項,再簽小費RMB90-120

一個鐘前CALL定女,入左房一陣就見到陸實啦,一見真人,同相真係有d出入,打個9折,還不錯,而且佢身材仲帶點意外驚喜添h:" />h:" />h:" /> OMG,佢就係個髮型有D削,CHING見到就會明白喇,所以都係用番AD相好D,就連囡囡都好LIKE。我都係一貫作風以靜制動(即任佢舞),傾下計咁,佢按左幾下背就只按手按腳,而且仲成日坐我上面(面對面咁),我當然把握住佢小蜜蜂腰磨下佢啦,佢又無閃開,而且開始有D聲出來... ,佢頂唔順出去拿野,還叫我等佢-慢慢同你玩(淫笑 ),我正想係大開大合定變化多端呢?不少念頭乍現,佢三分鐘不到即回來,好快 。拿左好多野入黎,我做亞式,有冰、有菠蘿啤...唔通想整菠蘿冰 。原來菠蘿啤係熱。囡囡先幫我RPP,感覺一般。佢就轉左玩前面,我當然即解佢甲喇 ,一對美乳盡在眼前,好大呀 -34D應該有。佢一邊同仁哥仔玩冰火(囡囡用手),我一面食奶攪到佢好HIGH,大家仲換左位添,我上面。佢一話唔好,仲又好享受,欲拒還迎。我再向下發展,雙腿合實到門即止。仁哥仔在此刻也攪掂左,係比囡囡攪掂左

(5分為滿分)
陽光海岸:60
美女度: 3.5
開放度: 3.5

PART1 : 2.8

燈號: N-Y-N (中路:平時可手間中可口,下路半綠)
性格:開朗,健談

要電話的CHING,請PM我

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

因為未打好呀,但又要收工
骨場資料室

各位CHING久等啦,報告完成。 多謝收看
骨場資料室

引用:
原帖由 Rance 於 2011-1-22 21:16 發表
版大,新黃朝D女都好得,但近期(丽C)轉左工衣,中間一條拉鏈落到底,
不過今日到下星期天氣都係凍,睇怕真係到農曆年至可出動:thumbs_up.gif:
新黃朝D女好多都回鄉,所以女女比較少

農曆年後出動,都好新年響頭炮:good2:
骨場資料室

引用:
原帖由 outout 於 2011-1-22 22:38 發表
呢間好似好細, 唔知多唔多囡囡揀??
你指陽光??都ok多呀,可能我閒日去關係
骨場資料室

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-22 13:06 發表
仁哥:這間場好耐之前來過一次,同日開左個大,在酒店房!$500,推油就簽小費$100講開都有二年前! 硬件唔錯,仲講有十幾式推油tim!
過去左啦西兄,現在行兩制,推油只有幾式:biggrin:
骨場資料室

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-22 13:07 發表
冰火?係咪半套?
亞式是冰、火,用手的
骨場資料室

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-22 13:13 發表
最搞笑我硬左條女先會好多式做後面,我當時真係俾佢吹勿漲!
咁口巾你引 ,你頂得順無呀??

骨場資料室

20 123
發新話題