22 123
發新話題

潛伏仁生(2)--- 京城 D級的誘惑 35

潛伏仁生(2)--- 京城 D級的誘惑 35

京城是一個令人感覺到安穩,而且有不少回憶的地方。包括仁哥在內,約一年前小弟在別處認識到的一個朋友,PR公共關係公司的文文。因為她不習慣工作的壓力,便辭工上京。轉下眼都半年了;因為時間撞不上,所以一直無搵過佢。有D野都配合天時,最近有時間(SAM哥出TRIP未返),阿DEE又約左人出去WET,咁我都去WET下先HAHA….

去到京城就見京之珠,呵下佢後就入房,佢問我找邊個。我說35,佢就話….!!即去帶佢過黎,門一打開,35就伸出嬌美的面貌。哈哈,要你等我添,我黎喇…..

小妹不見多時,美艷更勝之前,不過皮膚就差左D,佢一來就就話我好硬呀
個身,就同我踩背,估唔到又踩得我幾爽,不過佢得意忘形,差錯腳滑左兩次落黎,都係我手快…..哈哈….正好將佢一抱入懷,用居高臨下的眼神,量度一下佢心口加大左幾多(無左BRA果隻)。不量尤自可,CAR CAR起碼大左一個CUP SIZE∼DCUP,之後佢隻手也不規舉,我當然不甘示弱啦,下路大火拼;我用口攻擊,佢用手擋住,咀亦做左快閃黨,只有一寶加一保半。點解? 無咩呀….我見佢閂目陶醉伸利果陣, 車左佢幾下,佢都……半推半就啦…… 手再往下,下路 NO PROBLEM啦,而且滴水成川,35妹的玉手已經向仁哥仔有所動作,上上下下左左右右,加上極淫的叫聲及D級的跌蕩 (我雙手都好忙下),仁哥仔即吐白泡,投降啦

三五妹玉照,要電話CHING 請PM

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-1-12 22:28 發表
喱個身材身形都無得頂 !找過3次了!:victory:" />
3次咁少,你係京朋達人WO∼∼4分兄
骨場資料室

已PM
骨場資料室

引用:
原帖由 邪王 於 2011-1-12 22:46 發表
星期日我見到真人,同你D相有出入,出奇地真人好少少
係∼∼看來我都要再上京一見佳人
骨場資料室

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-12 23:57 發表
第1張個pose好得意
你留意不到咩?? ching
骨場資料室

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-1-13 00:13 發表

我都留意唔到咩事 .
淨係留意到第二張相,女女後便個公仔
好人版主,好眼力:good2:
骨場資料室

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-13 00:18 發表

眼神望緊右邊...吾知望咩
張相係左方影
骨場資料室

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-13 00:18 發表

眼神望緊右邊...吾知望咩
張相係左方影
佢.......望住.....道(我order的)
骨場資料室

22 123
發新話題