發新話題

天邪寶鑑(79) ~ 九龍灣之埋藏海灣的秘寶

引用:
原帖由 木頭 於 2011-1-27 13:29 發表
好似有d野窩
桃記玩feel,要有好服務要靠自己和運氣
九記一般都比較開放一點,而且有波推玩,不過就貴左小小
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 超貧王 於 2011-1-27 13:39 發表
近期的桃記真係冇乜FEEL囉!
所以我都係一直番兜86
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 超貧王 於 2011-1-27 13:47 發表

睇仲可以兜幾耐!

86乜野料,有冇相!
她不拍照的

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-27 13:54 發表
波推緊係去港記啦哈哈哈!
硬件唔得,無乜動力去

引用:
原帖由 超貧王 於 2011-1-27 13:54 發表

三寶??
一般沒有車,其餘都綠燈

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-27 13:51 發表
係咪唔好成日攞完好野就算數呀哈哈哈,好彩我都好鍾意同人分享,如果人人只識攞料,唔放料? 咁仲邊度有料俾你地攞!
所以拎左唔出報告分享,下次就唔會比

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-27 13:53 發表
安全係指女女有保證? 桃記真係一蟹不如一蟹!
係呀!另一種安全就桃記好D!

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-27 13:55 發表
如果連#16都停牌,隔離,仲有勿野好似,#2仔都走埋!
2仔走左啦,不過人還在深圳,黎緊我會試25,相頭不錯,希望佢有服務啦

發新話題