發新話題

天邪寶鑑(79) ~ 九龍灣之埋藏海灣的秘寶

引用:
原帖由 BIG_BROTHER 於 2011-1-27 10:42 發表
如果係我的話肯定係一寶都無, 信唔信?!
你鐘都唔比你上
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 鐵人18 於 2011-1-27 10:54 發表
新手岩岩考到車牌,   邪王可以 PM 女女 我嗎? :smile1:
引用:
原帖由 Happilty 於 2011-1-27 11:41 發表
C Hing,可否分享一下囡囡电話号呢!
電話已PM,要電話下次可以直接PM問
期待你試完回來的報告分享

[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-27 12:10 發表
佢唔會係廣東人呀嗎?
不是廣東人

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-27 13:05 發表
咁都好,你成日睇av學打井嫁哈哈哈!
阿大教

引用:
原帖由 davidwonghp 於 2011-1-27 13:08 發表
師兄可否提供電話
可以,要電話下次可以直接PM問,不用回帖問
你註冊三個月了,係時候同大家分享一下,期待你試完回來出報告分享

引用:
原帖由 木頭 於 2011-1-27 13:18 發表
教埋我啦
我地幾時出黎聚一聚先

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-27 13:07 發表
咁廣東話一流咁堅?
佢話睇得電視劇多,從中學識白話

引用:
原帖由 木頭 於 2011-1-27 13:24 發表
帶我邊度搵食呢
雖然我愛桃記,不過都係去九記安全D

發新話題