發新話題

天邪寶鑑(97) ~ 九龍灣之命裡無時莫強求

天邪寶鑑(97) ~ 九龍灣之命裡無時莫強求

NUM:19

相頭:80分

身材:80分 (C CUP,小胖)

車牌:無

上路:綠燈

下路:燈(月事故鄉濃)

開放度:75分

優點:皮膚白滑,手骨好

缺點:開放度不足

尋晚打比38號,佢話一點先得閒,十二點半上左去,問前台先知延遲左半個鐘,即係要等到一點半,一點38號向我招手,我走了過去,佢話個客要加一個單鐘,我話無問題,好,我等,點知佢話想二點下班,勉強無幸福,同佢講今晚就此作罷,回家好好休息,沒有辦法,紅牌嘛,我唸今次係我地最後一次既見面。被放了飛機,馬上搵經理過黎,重新選妃,記得朋友說19號不錯,最後揀左19號。19號真人比相年輕一點點,聲音幾好聽,摸落皮膚都幾滑流,工作完一天,有D攰,叫佢先按下背,夠哂力水,按得我幾舒服,轉身,捉佢埋黎,唸住錫下,左閃右避,收到,勉強無幸福,唸住除BRA玩下對大車燈,點知只可以拉上去,話怕凍禾,唔理咁多,照食奶,不過頂住哂,唔夠爽,時時又跌落黎,到試下路,我的嗎呀,月事故鄉濃,到呢一刻,我已經完全放棄任何攻勢,死魚咁,小邪都軟埋,任佢攪,攪左好耐,之後佢主動餵奶,勉勉強強打出。清潔完番黎,訓係我心口,總算有樣好。順帶一提,花灑已經維修好啦。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 akwsc 於 2011-3-20 21:33 發表
其實3更半夜出火, 第二日係咪仲累?
唔會呀,今朝重一早搵15號出火
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 bill少 於 2011-3-20 21:42 發表
ching,你琴日晚去,好似好多人wo,因為我今日去,女女話琴日晚勁多人
兩點半左右開始多人,六點幾都重有人未上鐘

引用:
原帖由 西毒 於 2011-3-21 12:00 發表
你上次易發好唔好玩?
小心水份太多,神仙難救,自求多福,保重

引用:
原帖由 西毒 於 2011-3-21 12:36 發表
問下野都算多水? 咁問啦!
個帖主要唔係講kb28,你明唔明,唉~

引用:
原帖由 西毒 於 2011-3-21 12:59 發表
即係回覆一定要講這條女 問其他女女服務得唔得都有罪 真係唔係好明。
不用明白, 只需要知道遊戲規則
因為這裡不是國產鱔台, 論壇文化有所不同
當然偶然一兩句無傷大雅, 太多離題回覆, 難免令人有所誤會另有目的

引用:
原帖由 黑夜之神 於 2011-3-21 18:03 發表

咁惨牙、比首席大弟子放飛機
逐佢出師門

發新話題