發新話題

天邪寶鑑(95) ~ 九龍灣之番食過塘魚+美食指南

天邪寶鑑(95) ~ 九龍灣之番食過塘魚+美食指南

NUM:8

相頭:78分

身材:80分 (A++ CUP)

車牌:???

上路:綠燈

下路:綠燈

開放度:85分

優點:推油手法好,車LIN技術好

缺點:上圍較弱

搵完KB88就落左樓下食野

蒸餃+雲吞+蓮子豬肚湯,三樣食加埋埋單都係17蚊

食飽飽之後,見無乜野做,飽暖又思淫慾,又行番上KB,問左老熊有乜女得閒,剛好8仔得閒,就搵左佢上鐘,8仔係由時記過來的,之前係時記已經搵過一次,印象中服務好好,好到我唔敢車佢,不過可惜無乜波路。等左一陣,囡囡就過黎啦,我話之前係時記揾過佢,佢話唔認得我。之後我就抱左佢埋身搜身,除左佢件衫同BRA,上圍無乜點變,都係A波仔,基於之前既服務,我無唸過車佢,食左一陣奶,就開始向下進攻,暢通無阻,如入無人之境,打左一陣就已經出哂水,之後到佢駛出渾身解數,佢車LIN車到吮吮聲,然後開始錫我個身,一路一路咁錫落去,去到小邪面前都親吻左幾下,心唸頭先KB88黎到呢度就停,唔知8仔會唔會令我失望,點知都係無下文,最後我就比佢溫柔既手法KO左。

如要電話請直接PM我,請不要回帖問,謝謝!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-3-8 15:59 發表
邪王版主你無講佢系白虎精,有些師兄們唔鐘意白虎架!
又唔係做人世,況且佢只係少,唔係無
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 bill少 於 2011-3-8 23:17 發表
ching,我反而想問下你食野果度係咪正正下面的餐廳?
一出門口左手邊,便利店旁

引用:
原帖由 西毒 於 2011-3-9 12:17 發表
這間野在九記樓下嗎?好似幾好食咁!:victory:" />
係樓下,我覺得ok!

引用:
原帖由 黑夜之神 於 2011-3-9 11:08 發表

可能D相太高清關係、好多粒粒喎
咁洗唔洗我下次ps下先

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-3-9 12:25 發表

我同意,勝在服務好!已選為明日服務王!
我比較睇好81

引用:
原帖由 klfung1031 於 2011-3-21 21:58 發表

邊間? 食咩架??
沙縣小食,有乜食影我哂出黎啦喎...

發新話題