發新話題

KHO !# 花花世界花家姐 經此一役 誓不輪牌

做好功課,一心上去搵!@*, #! *!,點知兩個上緊鐘,一個休假;無乜心水,看見輪牌是!# ,而男部長極力推介服務好,咁就即管試黻捸I

部長帶花家姐來,睇上去走肥,髮型似花家姐,即管做嚚惚釵炯f入閘。
PART ONE,一般平平無奇,但講浀花家姐,怪怪地,算啦!又唔係做人世。

轉入第二PART,解甲A波,波推無做背,只是由胸到大脾當然無乜FEEL走一次,馬上就轉果凍,又係從胸到大脾走一趟,只是在輕鐵上打幾個圈就算,跟住就落油在床尾猛打,我說慢慢離,佢才堔I離,想車,無得車;摸波波太細無感覺,亦無食奶;全程無互動,佢只係猛打,算啦好又一餐唔好又一餐,摸D毛毛俾佢打出就算,全程唔駛一個小時,快過坐和諧號去廣州,摸波摸毛唔夠十鵅C

花家姐話出去洗手,過左十分鐘都未回來,好似電視花家姐迷途唔識返屋企,實在不能再忍,立即去更衣室沖涼換衫走人,十幾分鐘後剛走出沖涼房見到花家姐在前臺交單,我暫避一鵅A費事同佢講洁C

等佢走左才埋單,男女部長都係道,向佢地投訴一鵅A男部長猛講對唔住,我話如果你唔知D女得唔得,你就唔好講D服務好好,你只能講帶囡囡邁儂鵅A唔OK就可以彈,信你就蛇都死,經此一役,誓不輪牌,不信推介,就算無心水都從水牌中點個囡囡,當買六合彩就算唔中,都係自己簡的!

引用:
原帖由 joe98 於 2011-6-10 11:22 發表
鐆粉腸, 除非勁fd, 否則信一成都死...
做定功課,咁岩心水號碼唔得閒,誤信奸人堅,十分無引!

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2011-6-10 11:21 發表
Ching *! 你可以black list.
#!是有朋友介紹給我的,點解要black list佢?
請講d理由呢聽鵅I

引用:
原帖由 wkm1983 於 2011-6-10 11:42 發表

人地講緊*!, 唔係#!
係播攪錯!但*!是ching們話OK?

引用:
原帖由 outout 於 2011-6-10 12:15 發表
信經理冇得彈又係好無奈, 不過下次打定前台點NO.咪穩陣躠o.
我本來做定功課,一拖二單Q,膽選試新場GOLDEN BEACH,腳選KHO & KFU,唔知點解,行行鵅A行左上KHO。

引用:
原帖由 木頭 於 2011-6-10 19:28 發表
有無話真係唔簡單呀
佢就無學花家姐講呢句話,但講洃E唔搭八,好像對住個人形公仔,忍受唔到,唔夠一小時就走人!。

引用:
原帖由 sttai76 於 2011-6-11 11:16 發表
唉, 師兄錯信部長一瓥ㄜ攭_, 不過唔係話一定唔俾推牌架, 出黎尋開心俾件咁既野黎, 乜MOOD都無仲唔發難, 俾我就唔會屈服咯, 就算係好既一餐唔好既一餐都係咁話, 家下唔係做善事呀
同意師兄嬼羲k,所以我的標題是:
"經此一役 誓不輪牌"

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-6-12 10:37 發表

通常個個場都係咁既,除非你同個場真係好熟,否則介紹=輪牌.
同意:介紹=輪牌,因KHO唔係我的主場,以後做定功課,心水是#! 和(!,上去前會打定電話上去。

發新話題