16 12
發新話題

發掘榕記潛力

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-16 18:26 發表

q7兄,我尋日行去金莎途中見到哩間嘩成,有可能會好玩,你可試試,
$25,嘩!嘩!嘩!嘩!仲送生果、飲品。(繼未泥灣臭賓週後,又一巨獻 !)
搭車就11號巴士,金三角有得搭。
...
請 C-hing 指點迷津...點去? 我連金莎都唔知係邊

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-18 10:27 發表

我係由黃金好慢,好慢咁行過去,向兒冬方向行,大約10-15分鐘,會見到一個大牌寫金莎前行900米,轉左,一兩分鐘就到嘩城(系你左手邊)。再前行就見一間好細既(系你右手邊),再行就見隆停(系你右手邊),同金莎(系你 ...
好, 星期四去試場

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-19 23:20 發表

番泥記得講講點可以咁平。係唔係客、囡囡、清潔、....都係同一班人。
你可走三場。嘩成,隆停同up dup(好似叫大家?)都好近!
回來啦, 第一手報告..
p過冲涼先, 好凍

本來一個人去探險, 點知亞三叔话佢又放假, 要我帶佢去 CA 考察, 探險就留番下次, 試过好就介紹佢, 所以就同佢去找小琴幫手
2點去到, 先 call 小琴留座, 我未講姓佢已经叫我名, 话! 咁好記性...
佢話等一陣, 佢再打来我哋才入, 行到門口电話就響, 見佢鬼咁好笑容, 第一句就鬧"成兩个星期先来"
去到尾房, 我就留了(@@, ( え前罗白兄同其他 c-hing話:good2: ), ふ琴话佢返2:30, 幫你 call 佢快D返,
三叔就话要試一条龙, 咁我哋就一斉睇妃
一個接一個, 睇咗六七个, 三叔又咁又咁:_n1: 小琴行埋来話我, 一陣你亞囡来到你唔要就死...
最後好采三叔都揀好, 咁就各自揾食
我个囡囡到, D C-hing话中女, 超好服務咁..
一睇, 都ok呀..身形? 好過好多c妹tim
去冲涼, 非常細心, 又温柔又仔細, (自己都冇咁好心机幫小q沖).
跟住做埋刮沙, 仲吹咗幾下, 錫到耳仔湿哂,
足足洗咗幾個字, 就出去做服務
成个服務过程冇得扣分, 超落力, 尤其佢正面用patpat坐落泥个妹妹摔小q, 少D料即死
跟住佢又錫耳仔, 哗浸死人咩, 再錫落D, 落D, 依?小q走入咗佢咀嘅?
佢係咁吹, 又代代, 吹左好耐, 我未出, 我话不如轉下其他啦,
佢话唔得, 一定要 KO你! 咁佢又吹過, 又未出, 佢唔顺氣坐起身, 跪係到, 叫我个patpat擺上去,
原来玩双波夾腸...哗我好似彭丹///玩拱橋...
仲要双腳撑起自己, 上下上下咁郁, 好爽喎, 就咁我係佢隻旦上面加咗D淡奶
完事後我竟然老抽..好痛呀..腳痺
擺擺下去冲身, 佢又来玩仔細, 佢先用番梘全身逐寸捽, 再用梘液洗多次, 好乾淨啊
出到去囡话幫你按摩, 又幾好力喎, 到夠鈡仲按緊
整体我無話可說,过去見三叔笑哂咀, 话好x正, 同小琴出去前台, 我细細话"麻烦哂", 佢鬼咁好笑
臨出門口, 小琴又哦"唔好咁耐先来呀", 我心諗, 下星期又来啦, 咁正服務

引用:
原帖由 tt234 於 2008-11-21 00:56 發表
q7 ching,
謝謝咁精彩詳細既報告,
收左料一直都未試佢tim,要快d體驗下先得.
咁今次你係做普通浪漫定升級版呀?
我话做波推, $198, 用埋 coupon $158 落樓

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-21 09:27 發表

7q兄,你話番泥,重仲你去完罪隆或嘩成歷險添
你就位囡囡,我都試過,服務就101分,其它就合格啦。不是我杯茶。
你知啦, 帶隊嗰個失職, 会比人唱, 仲以為我吔呢班 CA 团友全部係流嘅, 影響各位 C-hing 嘅名声好大件事的
所以同佢去做一次好嘅
我下星期再单拖去多次, 但亞肥肥安迪 C-hing嗰编    CA綜合 – 烏沙環路+濱河路+東大路 攻略&地圖 - [閱讀權限 20]
我唔夠分, 冇得補習:_n5:

好多謝萝白兄既PM, 我会按图出擊

咁又係, 年近歲晚, 開始治安差, 大家上去要小心

16 12
發新話題