發新話題

第一份國內報告~竹園銀河

第一份國內報告~竹園銀河

香港玩得多國內冇去多年 , 尋晚立定決心飛甩飯盒北上一試 , 果然質素無得比 , 起碼後生 d 兩個字 win 晒 , 坐的士行天橋 20 到步 , 甫落車靚女知客迎接 , 職員服務比起香港某部份場好得多 , 有池不過細亦浸唔慣 , 沐浴液好過香港場 , 大廳舒服坐左一陣 , 冇心水由職員安排輪牌上.

囡囡 ## 身型高挑唔肥皮膚極滑:good2: :good2: :good2: part 1 dup skill 用心不過唔夠力 , 健談熱情絕無冷場 , part 2 rpp r 袋袋指甲所到之處覺觸電感 , 最 high 係 r 細佬 r 到震   自動解扣方便搓波 , 解除武裝之後雙乳係彈出尼 , 睇唔出原來身材驕人36E , 一手渣落剩 1/3 波邊 r 既時間起碼超過 20 mins , 結果敵不過 ## r 功而爆槳 , 事後清潔非常細心 , 如果有機會再到此地一定番食.

sorry sorry 已補下文.

引用:
原帖由 pan1989pan 於 2008-7-24 19:41 發表
這塲女多做不足90分中.這是個人經歷.
會唔會係個別不得而知 , 我23:20 入房 00:50 出休息室.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-24 14:19 發表

mark 哥,恭喜你成功地衝出香港。
再接再勵吧,呢個報告係咁意加小小分。  
thank you very much .

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-7-24 19:46 發表

mark哥:今次玩得咁開心,下次再衝出深圳至得啦
約埋一齊 lor.

發新話題