發新話題

去到邊都係call鐘王------竹荀靚pink波------維雅8號

引用:
原帖由 BIG_BROTHER 於 2011-10-9 23:51 發表

住邊就不便公開了, 佢個FD已經上左岸...真係恭喜哂佢 , 不過你個FD要失望了
上左岸了??真係可惜.....

引用:
原帖由 波迷 於 2011-10-7 15:03 發表

kho 18 > 九記 88 > kto 98 > 鱼記 > 尾麗灣 198 > 維雅 8
更正小小
Kho前臺 > Kho 18 > 九記 8 > Kto 98 > 鱼記 368 > 街舟 1 > 尾麗灣 198 > 街舟 6 > 維雅 8

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2011-10-10 13:43 發表

中95%:good2:
再更正小小

出身港豪知客 後期Kho前臺 > Kho 18 > 九記 8 > Kto 98 > 鱼記 368 > 街舟 1 > 尾麗灣 198 > 街舟 6 > 維雅 8
咁CHING知唔知佢個fd楊怡出身經過? 我buy佢多d

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2011-10-10 15:13 發表

kho係我主場, 18晌kho出身當然知la, 楊怡唔係kho出身你叫我點知 反而我想知劉月好出身, 咁c兄知唔知佢出身經過?
唷, 原來楊怡唔係kho出身架, 真係唔知喎......劉月好即係邊個?:_n1:

引用:
原帖由 腸仔文 於 2011-10-10 15:38 發表

睇唔到喎張圖.....

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-10-10 22:37 發表

早排我個fd聽人講話楊怡去左開大....堅定流架?
really??係咪上年係魚記果時呀?

引用:
原帖由 desert_cat 於 2011-10-21 21:45 發表

我都期待,依家真係甚少nana嘅表現報告。
好似話而家na姐唔比ching出報告嘛

發新話題