10 12
發新話題

港$ 易發

港$ 易發

9點幾上到去~睇岩既唔係早班就上緊鐘~ 是但揀左個易發
入到黎真人好過相~1米65~左右 b奶啦~好似話25歲
part 1 冇咩力,冇期望,冇失望  
part 2 波推兩下完事,果涷除左耳仔用口外全身用手,自己麻麻地like 果涷所以冇咩所胃
推油推左10幾分鐘都未推下半身差唔多訓左,之後rpp反而 要讚,好有心機.rpp , 摸雀,玩屁股,再rpp,再摸雀.差d比佢搞電左.
跟住轉身再用指甲掃心口同肚,我怕痕兩下就叫佢停,但都幾舒服既,突然醒兩野隔褲腳交.
跟住徐褲,開頭床尾機,跟住我話你幾大wor,摸兩下好嗎.先埋黎比我渣下~一摸落去粒提子度,e 起曬既~佢話你興奮既同時我都
high high 地嫁. 講完再加埋佢都OK熟練既手,忍唔住想出~即刻叫佢慢返D.跟住佢話,而家出一次先~你等等再想要我再幫你出多次.
咁好~咁你出左佢啦我話.就係衰貪心,出完之後就冇咩心情.按下手吹水心咁就夠鐘.臨走留左個電話叫我下次搵佢.

總結.算合格啦,比佢好快搞電冇試打井,食奶,但應該冇問題.PART 1完反黎BRA 已經唔見左.但可能9點岩岩夜班上班我係第一個客
未訓醒,全程打左5,6個喊路不過完事見我唔係幾彩佢佢都冇話早走.咁都可以原諒既
可能佢大過我同埋著左高跟鞋高過我.應該唔會反焯~哈哈

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-12-5 02:56 發表

好耐無去過尼個場...
甘夜都出報告, 支持下先:good2:

原來c兄甘後生, 真羨慕
都唔後生啦~返黎個陣皇崗重旺過旺角,好多都20歲出頭,我D FD 20歲已經出黎玩,我都係岩岩開始.

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-12-5 16:22 發表
呢條女我都試過
感覺麻麻地
咁我又唔係覺得佢好好~但過得去又唔會寫得佢太差既~除非態度惡劣啦~話曬我地上黎係分享下~人地係搵食~
寫太差搵到人搵唔到食就唔好啦~

引用:
原帖由 包.脹 於 2010-12-5 19:46 發表
我昨晚原先都想去呢間, 但88號上緊鐘, 咁就去左第二間啦~!
88 好得?

引用:
原帖由 Mars 於 2010-12-6 00:45 發表

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=79110&highlight=%2BMars
以前出過啦
下路暢通冇阻~樣又ok~下次一於試下~

另外我想問如果技c9點收工~我8點半去啊經理會唔會話冇嫁~

咁我下次8點去到~睇中早更又得閒又可以搵到~搵中夜更or 上緊鐘既又可以做個按腳等到9點夜更返工~唔洗成日得個幾條女,重要做定功課先上去~去到又冇~好鬼失望~哈哈

聽D囡囡講同埋經理有時都會話D囡囡平日都會返鄉下~ 應該唔會個個湧曬過年返掛~
ANYWAY 今年新年有機會上去就留意下先~

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-12-8 14:11 發表

係佢地黎講, 要找後生女女.....真係5易
都唔係好難者~近牌都點中一個19,一個20~不過要放棄技術同埋身材~兩個都A,B-  波~ 但後生過我係我杯茶~同姐姐玩好似會好怕醜咁~

10 12
發新話題