16 12
發新話題

又去撞手神 kho !@ 淫淫女友服務型

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-11-13 01:14 發表

講得好.....有無heart既service真係 feel 到 ge !!.
不過 見到好多人以前成日出report......而家好少出report....了...5之點解

我差不多睇左幾10頁舊帖, 觀察到這個現象...

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-11-13 01:22 發表

你估你可以維持到幾耐哩
如果有去玩, 一定盡量出, 不過番食5出, 只要有人睇既話...
夠5夠浮誇

引用:
原帖由 木頭 於 2010-11-13 01:23 發表
"堅持"好少人會做得到既
我覺得係5易...
但甘多場 如果無人分享咪 只會令到大家一齊賴...
同時 見到有d ching pm 問野...問電話等等, 先發覺原來有d人連回帖吹水刀懶,....只係問..同要...唉

無語:smile1: :smile1: :smile1:

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-11-13 01:34 發表

場就唔係好新,不過我第一次去,呢度報告都唔多

講真,真係唔就腳 ,至於邊個場就估吓囉,星期一出報告你就知.
甘多場點估牙, 權霸兄....
還是乖乖等睇報告

回復 31# 的帖子

睇2睇, 自己既report 彈得5夠多, 有d 蟮味...
果場既招呼麻麻(大堂, 毛巾, 主任, 水吧等), 但其實好多間刀甘上下, 50步笑百步...

希望試過果d.... c兄, 5好同我所講既相差太遠la...:smile1: :smile1: :smile1:

不過如果要彈, 只能彈細波姐, 自己點鐘既時候已經知...

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-11-14 12:39 發表

好多回帖都係咁講,都唔知你幾時先可以試到番黎
我估要"等到花兒也謝了"
求其試2間, 出個report刀好...
跌錢report 更好

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-11-15 01:59 發表

haha...............賴law, haha............sorry brothers !!
是懶還是賴尼??

睇黎我刀堅持5到好耐

回復 43# 的帖子

以我所知無, .....刀係升空奇遇記為主

16 12
發新話題