發新話題

人地主場探險(86)~賓海羊肛撞骨運跟自己咸淡主場小同大異

人地主場探險(86)~賓海羊肛撞骨運跟自己咸淡主場小同大異

上次講過東門阿水 開始質素向下
結果其他師兄話對面好d
於是使2舊幾探下險

位置係東門 5知咩大廈既6樓
總之水記斜對面

入口比較光猛
大堂比較光猛

沖涼房比較企理
房間同對面差不多

玩法同對面又差不多, 不過玩港式100分鐘

第1 part dup就一定比邪場好, 但由於時間較短, 不及對面水記, 可能因為dup得5夠喉

第2 part 同對面一樣先玩保守   咁就要花多少少功夫    調下情先解到bra
             慢慢又係玩到毛毛
             慢慢又再低d 玩到洞口
             最後係打到井

不過 5玩慣呢d場既人都係免試
個人覺得如果要撞骨運, 對面比較琱@d
起碼女女普遍dup得...可以當正骨dup
不過 呢個場仲會試多幾次 先下判斷

今次丘伯丘女女有幾好相頭
165左右高.........有肉5算肥...cup手波
黑色短裙僅包到屁股...........即放入閘
搞到原本想彈幾件女睇下諗下...都5得

最後 係隻手濕q晒情況底下................玩得幾開心
不過女女原來係對面走過黎

埋單$98 +小費($120)= $218

玩開呢個場既師兄
麻煩出d 老no. 交流下
無秘級呢類場好難玩

但打風落雨 不失為止下痕既好地方
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gordon_ng 於 2011-12-13 01:19 發表
我都話OK .起碼我主場都有5,6年..個場多數按正多...不過成日都想試新黎老師,,,,,都未有機會
5係08年先開張咩, 頭+尾應該都無5-6年
不過就5見師兄之後有介紹過好野

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=56348&highlight=

引用:
原帖由 opclk 於 2011-12-13 03:43 發表
前列腺系咪包機場稅?
港式咪 $218落樓lor  ($98+$120小費)
小費可5可以簽少過$120就5肯定

引用:
原帖由 木頭 於 2011-12-13 13:43 發表
下次同肥佬一齊上囉
呢d場5岩佢

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-12-13 09:27 發表
肥哥琲惚}過對面轉場囉
應該會兩面走下見識下

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-12-13 17:41 發表
唔怪之得你唔同我上樟仔啦
原來去左探險
好能ЙQDUP下骨ONLY

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-12-13 20:55 發表

咁ル禰h打井
意外

引用:
原帖由 gordon_ng 於 2011-12-14 01:35 發表
5-6年,系個名改左2次,龍濤樂>>雙子星>>賓海羊肛
幾時先交到靚no先
講歷史故事無咩用

發新話題