14 12
發新話題

肥哥爽爆(55)~輪牌硬搶申記壹發發老友都無面俾sorry sir

肥哥爽爆(55)~輪牌硬搶申記壹發發老友都無面俾sorry sir

原本請定大假約埋老友去常平吊返轉
黑色肥豺5得閒無假放, d高層淫豺真係好難約
最淫果個又5得閒, 秒秒鐘幾百萬上落, 無能計

唯有同疑似木口木面果位人兄上路,
一場大風雨阻能住晒
係真風真雨 唔好諗歪

於是出左閘先放棄坐和諧
決定call車去申王朝下火

去到人吾多 但得閒女女亦唔多
部長up左幾個no. 一聽到188 即mark 無理隔離果個 (報復佢上次mark左楊怡 唔等我)

之後佢左諗右諗 話之佢
然後 佢mark左xx..................................................................................................

入房期待中
女女入黎真人比相好睇
因為女女5笑果樣巧能正
笑住咁反而一般

服務無得彈 之前有其他師兄講過 所以好有印象
dup果part 有板有眼

第2part 玩前列腺 手法柔情似水好feel到
搓蛋玩蛋弄棍 係傳統申記手法 好舒服果隻

套弄果part 最正
女女含情脈脈咁車埋黎 有利疊利 吞吞吐吐果種感覺
中路 彈手波波 可玩可咀 完全游山玩水 無格手無格口 加d 聲音反應唔理真假
下路 又係前兜後兜 摸毛摸妹順得人輕而易舉
        自己仲伸埋半隻手指感受一下 水份充足流水響聲

女女又車我lin 我又顧得車 又咀5切linlin 隻手又探緊水源 全綠到咁 夫復何求
好能high咁 出到周圍都係

之後見到有人垂頭喪氣咁要補飛 食5飽....................................................
自己都替佢可憐

引用:
原帖由 曉士 於 2011-6-23 01:58 發表
細佬垂頭喪氣
我估人地係喇

引用:
原帖由 waaaah 於 2011-6-23 12:19 發表
你講到條女服務咁好,有機會要試一鵅C
我都係睇完誠實兄既報告對女女特別有印象

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=91973&highlight=

不過, 睇返佢報告, 骨運我好dd

引用:
原帖由 發仔 於 2011-6-23 12:53 發表
佢條底褲款式好特別.....
幼帶+設計遮5晒屁股

唔講唔記得你都試過

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=92601&highlight=

引用:
原帖由 骨場初哥 於 2011-6-23 13:30 發表
恭喜 fatgor 復仇成功兼食好野
我同木口木面無淫仇架

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-6-23 16:23 發表

真係難為木兄................
我唔得閒好正常者, 點及fatgor你唔使做每日有幾千個掉落呢咁好...........
188真係唔錯wow, 有興趣, 最like就係手法柔情似水, 重有bonus66 ...
你訓緊教我都未收工牙

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-6-23 17:07 發表

但係申埋條..................................利, 所以"乃"野
好似真係奶左一下lin

引用:
原帖由 Ironman 於 2011-6-24 06:05 發表
I tried !** this Tuesday morning had bad experience. She skip part 1 & no body massage. She played my brother immediately & after finished, I asked her to perform part 1 but she refused. Total bad luc ...
呢個場女女好少skip part 1 wor...
無body massage 好正常, 因為5係波推場

如果照你咁講咁玩, 咪好早出房, 有無向場投訴先

14 12
發新話題