13 12
發新話題

肥哥快閃(30)~為老友犧牲險遭床尾機后詠春馴服記

肥哥快閃(30)~為老友犧牲險遭床尾機后詠春馴服記

同個以前係客, 宜家係老友既中坑上去東門買d無謂野
九秒九就買完,
相對一笑, 好能虛偽甘問有咩野搞
我諗住話去九記, 老友懶正經話真係好能  dup下正骨 vas床尾都ok
係咪架

結果過條馬路去左自己dup開果間東門水雲奸
飛個輪搵左2個相熟no….一個仲係湖南
一個係度就落鐘, 為兄弟mark 左俾老友先
自己上去輪牌算lor….

沖涼熱水夠熱, 以前吾使提, 宜家指定動作
下午時間都有8條友係大廳按爪
拿拿林入房
當然同老友一人一間, 吾通兄弟互動咩

入黎條女話之前同我按個一次, 自報26…又問甘耐吾黎搵佢
印象吾大鋪好床先來個抱抱
女女有意無意隊U小肥
心諗吾通係正野
按背按肩推油背加熱石尼d所謂指定動作80
不過 尼度玩保守..同皇家xx分別吾大, dupdup尼度好d

整個dup正骨過程算係舒服

最大問題係女女….係我轉身按腳無奈已經手多多
按下大脾筋又玩下小肥
推下肚又玩下小肥….

我仲以為執到….
點知原來係有佢摸, 無你摸果亭
跟手仲想係床尾起機
嘗試拉佢訓係床邊,
一二三………飛番遠到去火星既床尾
仲使出詠春小稔頭推左我訓係床度…你吾好郁…..會好舒服
舒你條命

於是小肥即時柔軟若綿話之你
女女仲申手入去想叫醒小肥………………………no way la…..
我同女女講吾岩feel吾使la…無謂勉強甘lor……

女女即時好委屈甘, 用柔情似水魚既眼神望住我
吾會無feel
死死氣自動解甲….目測34c-d 淺啡lin….彈左出黎…90彈手又滑溜
最衰小肥吾係甘老實結果唯有一味隍i下路從後玩股隔褲再摔先埋到尾

女女仲俾左電話我, 叫我下次call佢鐘
轉頭delete la…老細..................................吾通想操下詠春咩
下次等番老相好回歸先再去….
總之 尼類場 無熟no…去吾過

引用:
原帖由 邪王 於 2011-3-3 23:22 發表

做得好
主場跌錢架...
對人歡笑 背人垂淚

引用:
原帖由 木頭 於 2011-3-3 23:32 發表
肥哥終於奶野囉
叫佢走lor....

引用:
原帖由 tungpo718 於 2011-3-4 00:10 發表

以退為進...對d唔聽話鴾k好有用......袋住呢句...將來實用得著...
多謝肥哥
吾使多謝
其實d 女女自己知自己事...
接受吾到抽水玩jj....
唯有匿番去正場玩老正........
平生一次都未玩過床尾機

引用:
原帖由 helloleeho 於 2011-3-4 00:34 發表

肥兄好勁...控制自如
格左2下詠春, 咩火都熄

引用:
原帖由 木頭 於 2011-3-3 23:35 發表
係請距離開
好懷疑當時你用咩語氣去講

請..............你......................離開

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-3-4 00:40 發表
肥哥一向無所謂架.........床尾機   
出道15年....從未試過床尾機

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-3-4 00:40 發表
你都咪話,有D師兄們真係鍾意玩互動嫁,雖然我唔係
互動定詠春先....

13 12
發新話題