15 12
發新話題

搵到d樂趣 皇家海on 第3次報告

搵到d樂趣 皇家海on 第3次報告

聽到有人話月尾加價, 心思思又上去玩下,
保守場自有保守場既玩法同客路, 好難用港字堆d豪情場去比較...

話佢保守, 其實佢又5算床尾, 甘飛bra走奶既情況, 又幾難出現

下午去到, 5算太旺, 一條友自己沖, 水力自然夠:victory:
up左幾個no...頂又係返夜...無計(返晚上9點, 無謂等lar)

令女主任話"介紹個好既比你la"
是q蛋甘...輪就輪

黎左個5夠 160既女女!% ...笑容幾好...
雖然未算眼前一亮, 但絕對ok收貨...
後尾先發覺"禾桿藏導彈" 喜出望外

dup好有心機, 係尼個場算係幾基本...like
第2part, rpp吾錯, 不過發現佢有招"屁股"推全背怪招, 幾得意, 笑左
慢火油沉小弟弟幾舒服甘,
上路鬆開bra, 玩左陣波推, 暖lup lup...波波靠估應有c-d級, 一手又揸吾晒...
下路玩毛毛算係甘...全程無格手要讚:good2:

總結係幾滿意甘...

最後, 女女話有公司車問我坐過未, 答案係 我來回都係坐83號, 幾方便

真波推, 不過要將就下,
可惜未能飛bra...
但導彈係完整甘出現為你服務既

但5算係推好耐...

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-12-22 00:05 發表

咁即係D女女有進步啦
我3次中....有2次都是如此...所以5覺...進步
尼d場...要warm up下同有少少feel容易玩得開心d...

尼d場既玩法我最熟

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-12-22 00:16 發表
月巴gor呢個場好似成為左你新主場wor
暫時5會,
另一個場有件女女, 沉沉地, 個個星期要上去會一會佢

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-12-22 00:28 發表
又話唔玩呢D野ge衰鬼
有口話人, 無口話自己...
因為, 已經返啅第6次...仲未有停手停口既理由

引用:
原帖由 amaninaku 於 2010-12-22 00:31 發表
下路玩到少少都算係咁啦~~
此情此境, 應該可以再多少少...
不過掛住玩波波

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-12-22 00:36 發表

咁正
推介吓好 wo   
之前出個報告la...
我既主場你去到實扣50分至少

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-12-22 01:00 發表
月尾加價,係真唔係真 ,見D囡囡都唔錯又想去 ,12月得番一個QUOTER,再去就OVER BUDGET ,加吓有幾間想去添
想mark既好野成日刀返夜班...例如番版高ling....

15 12
發新話題